FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard Prepaid New van Belfius kun je los aanvragen of met een Beats New-rekening. Vroeger heetten die de Mastercard Red Prepaid en de Comfort Red-rekening. Je profiteert van verschillende verzekeringen en dekkingen en als je jonger bent dan 25 is een pakket extra voordelig.

Met deze prepaid-Mastercard kun je overal betalen en geld afhalen. Denk eraan dat je met een prepaidkaart alleen kunt uitgeven wat je op je kaart hebt. Je kunt contactloos betalen en je beheert je kaart online of in de app. Je kunt ook naar een automaat in een Belfiuskantoor.

Inbegrepen verzekeringen

Producten die je met deze kaart kocht zijn beschermd tegen schade en tegen diefstal met geweld of inbraak en je onlineaankopen zijn verzekerd tegen slechte of uitblijvende leveringen. Ook als je verkeerde producten krijgt ben je beschermd.

Een ander voordeel van deze Mastercard Prepaid New is dat je op aankopen die je met deze kaart betaalt extra garantie krijgt boven op de wettelijke garantie. Die geldt onder andere op elektrische of elektronische toestellen of apparaten.

Belangrijkste eigenschappen

  • Met of zonder pakket
  • Met aankoopbescherming en extra garantie
  • Kaart plus rekening zijn extra voordelig als je jonger bent dan 25

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse bijdrage66,00 €
Bijkomende kaart23,16 €
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu een Mastercard Prepaid New aanvragen bij Belfius!


Waar kan ik deze prepaidkaart gebruiken?

Overal behalve op plekken waar de automaat het saldo niet meteen kan nakijken. Denk aan tolwegen of drankautomaten. Je kunt er ook niet meer betalen in het vliegtuig.