FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard New van Belfius — vroeger de Mastercard Red — is een flexibele kredietkaart die je met of zonder Beats New-rekening kunt aanvragen — vroeger de Comfort Red-rekening. Als je jonger bent dan 25 is dat pakket extra voordelig.

Online of mobiel beheren

De Mastercard New heeft een ruime limiet die je online kunt aanpassen via Direct Net of mobiel in Belfius Mobile of Belfius Tablet. Je kunt er ook je kaart (de)activeren voor buitenlands gebruik en instellen of je contactloos wil kunnen betalen.

Aankoopbescherming

Een van de voordelen van deze kaart is dat je aankopen verzekerd zijn tegen schade en tegen inbraak of diefstal met geweld. Daarnaast zijn onlineaankopen gedekt tegen uitblijvende of slechte levering. Tot slot geniet je van verlengde garantie op al je aankopen.

Verlengde garantie

Met de Mastercard New krijg je extra garantie boven op de wettelijke garantie. Die geldt onder andere op elektrische en elektronische toestellen zoals was- of droogmachines en tablets of mp3-spelers. Denk ook aan informatica-apparatuur zoals computers en tablets.

Belangrijkste eigenschappen

  • Met of zonder zichtrekening
  • Extra voordelig als je jonger bent dan 25
  • Met aankoopverzekering en verlengde garantie

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse bijdrage66,00 €
Bijkomende kaart23,16 €
Uitgavenlimiet1.900,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu een Mastercard New aanvragen bij Belfius!


Extra kaarten

Als je een Beats New-rekening hebt kun je een extra Mastercard New aanvragen. Zonder rekening kan dat ook, alleen rekent Belfius dan kosten.