FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

BNP's prepaidkaart verdwijnt. Je kunt ze nog tot en met 16 november 2020 gebruiken. Bekijk ons Visa- of Mastercardoverzicht voor andere kredietkaarten van BNP Paribas Fortis.


De Prepaid Card van BNP Paribas Fortis is een handige kaart voor reizigers met een budget. Je kunt er wereldwijd mee betalen en geld afhalen, je kunt ze elke dag herladen en ze is er al voor jongeren vanaf 15.

Eigenschappen van de Prepaid Card

Deze prepaid-Mastercard van BNP Paribas Fortis is geschikt voor volwassenen en voor jongeren vanaf 15 tot en met 17. Jongeren kunnen minder geld afhalen aan automaten en een van je ouders beheert je kaart.

De Prepaid Card zit er al bij voor Hello4You- of Premium Pack-houders; heb je een Comfort Pack, dan kun je kiezen tussen deze kaart of een kredietkaart. Als je al een kredietkaart hebt, of een klassieke zichtrekening, dan kost deze Prepaid Card 18 euro per jaar.

Opladen en beheren

Staat er tijdens je reis toch te weinig op je kaart, dan kun je makkelijk en snel herladen via het web of met BNP’s mobiele app. Volwassenen kunnen deze kaart elke dag tot 5.000 euro herladen; jongeren herladen tot 1.250 euro.

Betalen en geld afhalen

Je kunt je prepaidkaart overal ter wereld gebruiken om te betalen en om geld af te halen aan automaten met het Mastercardlogo. Je kunt vanzelfsprekend niet over je limiet en je kunt niet betalen op plekken waar je saldo niet online en direct gecontroleerd kan worden, zoals parkeergarages, drankautomaten en tolstations.

Belangrijkste eigenschappen

  • Wereldwijd betalen en geld afhalen
  • Online of met de mobiele app herladen
  • Altijd een duidelijk zicht op je budget

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage18,00 €
Bijkomende kaart18,00 €
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname6,00 € + 1,00%
Wisselkosten1,60 %

» Bezoek website


> Nu je prepaidkaart bestellen bij BNP Paribas Fortis!


Wat als mijn kaart gestolen werd?

Dan kun je via je BNP-gebruikersprofiel of bij de telefonische klantendienst een nieuwe kaart aanvragen. Je kunt ook 24 uur per dag naar Prepaid Stop bellen op 02/250.16.01.