FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze kaart, zowel de virtuele als de fysieke versie, is niet meer te koop sinds 1 november 2018. Bekijk ons overzicht van virtuele kredietkaarten voor beschikbare kaarten.


De virtuele prepaid-Visa van Mycard2go is een gratis kredietkaart die je wereldwijd kunt gebruiken. Je vraagt de kaart gratis aan en je betaalt geen abonnement, alleen onderhoudskosten. Als je fysieke kaarten wil aanvragen kan dat ook bij Mycard2go.

Eigenschappen

Je kunt deze virtuele prepaid-Visakaart perfect online gebruiken. Je kunt niet meer uitgeven dan dat er op je rekening staat en je kunt op verschillende manieren weer geld op je kaart zetten.

Geld afhalen kan niet met de virtuele kaart. Mycard2go heeft ook 2 fysieke kaarten, de Limited en de Ultimate, en alleen met de Ultimate-kaart kun je geld afhalen aan automaten.

Kosten

Je virtuele prepaid-Visa aanvragen is gratis. Je betaalt ook geen jaarlijkse kosten of abonnement. Mycard2go rekent alleen 0,50 euro service fee per maand.

Het eerste jaar betaal je die maandelijkse kosten niet. Vanaf de 13de maand kun je de kosten vermijden door minstens 10 euro per maand op je rekening te zetten of krijgen.

Wisselkoers

Mycard2go gebruikt geen vaste wisselkoers voor zijn transacties en het houdt ook geen vast bedrag in. Wil je in een andere munt betalen, dan raadt Mycard2go aan Visa’s currency converter te gebruiken om te kijken of je genoeg op je rekening hebt.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis virtuele prepaid-Visa-kredietkaart
  • Meest recente Visa-wisselkoers voor elke transactie

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart0,00 €
Uitgavenlimiet-
Flexibel betalen?Nee
Wisselkosten-

» Bezoek website


> Nu je virtuele prepaid-Visa aanvragen bij Mycard2go!


Wie of wat is Mycard2go?

Dat zijn prepaid-Visakaarten van de Duitse Wirecard Bank AG. Je kunt er bij miljoenen winkels en handelaars mee betalen zonder geld op zak te hebben. Ook online kun je ermee terecht.

Mycard2go heeft fysieke en virtuele kaarten. De plastic kaarten kun je bij verschillende handelaars kopen en je zet er makkelijk 100 euro op. De virtuele kaart kun je alleen online gebruiken en je kunt er geen geld mee afhalen.