FR

dienstverlening

Wat doen wij voor u?

Via onze website kunt u verschillende financiële producten met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken dient u zelf eerst te bepalen wat belangrijk voor u is. Vervolgens kunt u meerdere interessante producten bekijken en onderling met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u zelf het voor u meest interessante selecteren en meer informatie aanvragen. Het aanvragen geschiedt altijd op de website van de door u geselecteerde aanbieder.

Wij bemiddelen niet bij aanvragen en hebben geen inzicht in uw klantgegevens. Als u vragen heeft over een bepaald product, dient u zich te wenden tot de desbetreffende kredietkaartaanbieder. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor uw product.

Deze website levert u geen financieel advies maar enkel informatie zodat u zelf in staat bent om producten te vergelijken. U kunt aan ons algemene vragen omtrent financiële producten stellen, maar wij geven u geen advies voor een specifiek product.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In onze vergelijking nemen we niet alle producten mee. Op dit moment vergelijken we de meest bekende van alle Belgische kredietkaarten. Voor ongeveer 90% van de kredietkaarten die we vergelijken ontvangen wij u een vergoeding. Wij vergelijken dus zowel de producten van de aanbieders waarmee we contracten hebben als andere aanbieders waarvan wij vinden dat zij een plek op de website verdienen. Wij werken samen met de volgende aanbieders:
Beobank, American Express, Cofidis, Cetelem en BNP Paribas en Skrill.

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor onze producten te kunnen maken, dient u zelf eerst te bepalen wat belangrijk voor u is. U kan via zoektermen, categorieën of invulscherm tot een aantal producten komen en deze kunt u vervolgens onderling vergelijken. Wij tonen zoveel mogelijk producten die op uw zoektocht aansluiten. De volgorde van weergave gebeurt altijd op basis van de match met de gekozen zoekterm en de populariteit van het product. De populariteit wordt voornamelijk bepaald op basis van het aantal aanvragen. Soms wijken we hiervan af op basis van andere inzichten, zoals de klanttevredenheid van bestaande gebruikers.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van kredietkaarten?

Wanneer u via onze website een kredietkaart afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de kredietkaartaanbieder indien wij een contract hebben afgesloten met deze aanbieder. Bij sommige kredietkaarten ontvangen wij provisie als de kredietkaart wordt gebruikt.

Hoe waarborgen we onze onafhankelijkheid?

Deze website tracht met zoveel mogelijk aanbieders afspraken te maken en de verschillen in vergoeding klein te houden om zo de onafhankelijkheid te waarborgen.
 

Bezoek en Postadres

Kredietkaarten.be is als bedrijf in het Nederlandse handelsregister geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 47
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL853008280B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 58369465
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu


Het heeft geen zin om adreswijzigingen of kredietkaartaanvragen door te sturen. Deze worden namelijk niet behandeld door Kredietkaarten.be. Neem hiervoor contact op met uw kredietkaartaanbieder. Deze behandelen uw gegevens vertrouwelijk en zullen daarom derden nooit zomaar inzicht geven in uw klantgegevens.

dirk.folkerts@netcapital.eu