FR

Over kredietkaartvergelijking.be

Wie we zijn

Kredietkaarten.be is een gespecialiseerde vergelijkingssite van kredietkaarten. NetCapital.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van de site.

Missie

Als doel heeft Kredietkaarten.be het zo eenvoudig en toegankelijk aanbieden van informatie waarop consumenten zelf kunnen kiezen voor de beste kredietkaart. De structuur en opbouw streven na dat iemand zelf bepaalt op basis van zijn eigen voorkeuren wat voor hem de beste kaart is. Kredietkaarten.be probeert zo weinig mogelijk een eigen voorkeur te geven en geeft altijd een overzicht met meerdere aanbieders.

Toekomstplannen

Kredietkaarten.be is nog niet af. Er wordt aan gewerkt om de teksten zo juist te maken en houden. Aan de structuur en navigatie wordt nog altijd gewerkt. De meest belangrijke ontwikkeling is het vergroten van het aantal kredietkaarten. In België zijn er ruim zestig kredietkaarten. Op dit moment zijn er nog slechts vijftien te vinden op de website. Dit zijn wel de meest populaire kredietkaarten. Het zal altijd een afweging blijven tussen overzichtelijkheid en compleetheid.

Suggesties of opmerkingen?

Kredietkaarten.be wil graag jouw of uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt of de site u tegenvalt. De site is op veel punten al aangepast na aanleiding van suggesties van anderen. Contacteer ons gerust.

Adverteren?

Kredietkaarten.be biedt kredietkaartmaatschappijen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, contacteer ons gerust.

Bezoek en Postadres

Kredietkaarten.be is als bedrijf in het Nederlandse handelsregister geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 47
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL853008280B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 58369465
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu


Het heeft geen zin om adreswijzigingen of kredietkaartaanvragen door te sturen. Deze worden namelijk niet behandeld door Kredietkaarten.be. Neem hiervoor contact op met uw kredietkaartaanbieder. Deze behandelen uw gegevens vertrouwelijk en zullen daarom derden nooit zomaar inzicht geven in uw klantgegevens.

dirk.folkerts@netcapital.eu