FR

Disclaimer

Kredietkaarten.be kan niet instaan voor de juistheid van de op de website kredietkaarten.be voorkomende gegevens. Kredietkaarten.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op www.kredietkaarten.be kunnen geen rechten worden ontleend.

Links naar websites van derden

Kredietkaarten.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud en staat niet in voor de websites waarnaar verwezen buiten het websitedomein www.kredietkaarten.be.

Kredietkaart aanvragen

Het ontvangen en afhandelen van aanvragen wordt verzorgd door de diverse kredietkaartmaatschappijen. Kredietkaarten.be heeft hier geen invloed op en de volledige verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de desbetreffende kredietkaartmaatschappij.

Klacht indienen?

Als u een klacht wilt indienen over een kredietkaartaanbieder dan kunt u terecht bij: FSMA of Ombfin.

Financiële disclaimer

Kredietkaarten.be is geen financieel adviseur en levert u dan ook geen financieel advies. Wilt u een financieel advies, neem dan contact op met een gecertificeerd financieel specialist. Kredietkaarten.be staat niet in voor de juistheid van de verstrekte gegevens. Lees altijd eerst de voorwaarden door voordat u een financieel product koopt. Lees altijd eerst de financiële bijsluiter. Financiële producten dienen met zorg te worden gebruikt. Het verkeerd omgaan met kredietkaarten kunt u in geldproblemen brengen. Ga verantwoord met uw leningen om en wees terughoudend in het aangaan van financieel krediet.

dirk.folkerts@netcapital.eu