FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met de Green-kaart of de persoonlijke kaart van American Express ben je beschermd tegen fraude en je profiteert standaard van een paar handige verzekeringen.

Eigenschappen van American Express Green

Een Green-kredietkaart van American Express kost je 65 euro per jaar; extra kaarten aanvragen kan voor 30 euro per kaart per jaar.

Je kunt met deze kaart geld afhalen aan de automaat als je de opties Express Cash activeert. Met een American Express Green kun je 600 euro per 7 dagen afhalen.

Elke transactie met deze kaart is beveiligd tegen fraude.

Verzekeringen

Je profiteert standaard van 4 verzekeringen: een aankoopverzekering, een tevredenheidsgarantie, een reisongevallenverzekeringen en een ticket upgrade — een herwaardering van je vervoersbewijs.

De aankoopverzekering dekt je in geval van diefstal met inbraak of geweld of bij een ongeval. Met de tevredenheidsgarantie krijg je een vergoeding als je aankoop niet is wat je ervan verwachtte.

Membership Rewards

Elke uitgegeven euro is een punt waard in het American Express-getrouwdheidsprogramma. Je kunt je punten inruilen voor cadeaubons of reizen of je kunt je punten overdragen naar Frequent Traveler-programma’s zoals Miles & More of Eurostar.

Gespreid betalen

Je kunt niet flexibel terugbetalen met deze kredietkaart — met geen enkele kaart van American Express. Je moet het openstaande saldo binnen 25 dagen storten. Voor laattijdige betalingen rekent American Express een vergoeding van 2,5%. Vanaf de 55ste dag wordt dat 4%.

Belangrijkste eigenschappen

  • Standaard 4 verzekeringen
  • Nieuwe kaart binnen 48 uur
  • Uitstekende klantendienst, 24 op 7 bereikbaar
  • Spaar punten met het Membership Rewards-programma

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage65,00 €
Bijkomende kaart30,00 €
Uitgavenlimiet-
Flexibel betalen?Nee
Geldopname3,50 % (min. 4,50 €)
Wisselkosten2,50 %

» Bezoek website


> Nu je American Express Green-kaart aanvragen!


Wat heb ik nodig om deze kaart te bestellen?

Voor een American Express Green moet je meerderjarig zijn. Je kunt bewijzen dat je minstens 25.000 euro bruto per jaar verdient en je staat niet geregistreerd als wanbetaler.

Je hebt ook een Belgische of Luxemburgse bankrekening in euro. Als je die niet bezit, moet je wel een officieel adres hebben in een van de twee landen en je opent ook een zichtrekening in de Europese Economische Ruimte (EER).