FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Gold-kaart van American Express is ideaal voor wie voorbereid op reis wil vertrekken. Je profiteert van verschillende inbegrepen reis- en andere verzekeringen en je kunt optioneel deelnemen aan Amex' spaarprogramma. Gespaarde punten kun je ruilen tegen cadeaus.

Verzekeringen

Je bent onder andere verzekerd tegen reisannulatie en -onderbreking en tegen vertraging en gemiste aansluitingen. Je aankopen zijn beschermd en je profiteert van een tevredenheidsgarantie. Al je nationale en internationale (online) aankopen zijn beschermd tegen fraude.

Spaarprogramma

Als je deelneemt aan het spaarprogramma van American Express krijg je voor elke uitgegeven euro een punt. Als je genoeg punten hebt kun je die ruilen tegen bijvoorbeeld bonnen of cadeaus en als je je Gold-kaart aan online abonnementen koppelt spaar je nog sneller.

Deze kaart aanvragen

Volg de link hieronder en vul het aanvraagformulier in. Dat kan automatisch met je eID of met de Itsme-app. Je kunt alles ook manueel ingeven. Als American Express je dossier goedkeurt zit je Gold-kaart binnen een paar werkdagen bij de post.

Belangrijkste voordelen

  • Optioneel spaarprogramma
  • Reis- en aankoopverzekeringen

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage240,00 €
Bijkomende kaart (vanaf de 5de kaart)
Flexibel betalen?Nee
Geldopname3,50 % (min. 4,50 €)
Wisselkosten2,50 %

» Bezoek website


> Nu een Gold-kaart aanvragen bij American Express!


Voorwaarden

Als je de Gold-kaart wil aanvragen wil American Express dat je meerderjarig bent en je moet een bepaald minimuminkomen hebben. Je mag niet geregistreerd staan als wanbetaler. Je moet in België wonen en je moet een domiciliëring kunnen opzetten.