FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Brussels Airlines Premium-kaart van American Express is een kredietkaart voor wie regelmatig in Brussel het vliegtuig neemt. Je profiteert van een uitgebreid spaarprogramma en van verschillende reis- en aankoopverzekeringen.

Verzekeringen

Er zit onder andere een reisonderbrekings- en annulatieverzekekering bij deze kaart en je bent beschermd tegen reisongevallen. Daarnaast zit er een aankoopverzekering bij en je online- en winkelaankopen zijn beschermd tegen fraude en kaartmisbruik.

Spaarprogramma

Voor elke euro die je met deze kaart uitgeeft krijg je awardmijlen of spaarpunten. Je krijgt er een aantal na je eerste aankoop en je kunt er elk jaar extra verdienen. Op de duur kun je je punten inruilen tegen bijvoorbeeld een hotelverblijf of een huurauto.

Extra awardmijlen verzamelen

Je krijgt er al een hoop wanneer je deze kaart aanvraagt en je kunt er elk jaar extra verdienen. Daarvoor moet je wel aan verschillende voorwaarden voldoen. Als je je vliegtickets bij Brussels Airlines koopt krijg je ook extra punten.

Belangrijkste voordelen

  • Inclusief aankoop- en reisverzekeringen
  • Kredietkaart zonder traditionele uitgavenlimiet
  • Spaar punten met elke uitgegeven euro en ruil ze tegen cadeaus

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage150,00 €
Bijkomende kaart50,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname3,50 % (min. 4,50 €)
Wisselkosten2,50 %

» Bezoek website


> Nu een Brussels Airlines Premium-kaart aanvragen bij American Express!


Voorwaarden

Om deze American Express-kredietkaart te kunnen aanvragen moet je meerderjarig zijn en je moet een bepaald minimuminkomen hebben. Je mag niet geregistreerd staan als wanbetaler. Je moet in België wonen en je moet een domiciliëring kunnen opzetten.