FR

Met de Visa Extra van Beobank krijg je automatisch geld terug op alle aankopen die je met deze kredietkaart betaalt. Je profiteert bovendien van inbegrepen verzekeringen en van flexibel krediet én je kunt de kaart in twee kleuren aanvragen.

Cashback

Je krijgt een percentage van de waarde van de aankopen die je met deze kaart betaalt terug en dat aanbod geldt in web- en in fysieke winkels. Je krijgt de korting automatisch op het rekeningoverzicht dat volgt op het overzicht waarop je aankoop staat.

Flexibel krediet

Kredietkaarten van Beobank hebben geen traditionele uitgavenlimiet. Je bepaalt samen met de bank hoe groot je krediet is. Elke maand beslis je zelf hoeveel je terugbetaalt. Je kunt het saldo in een keer voldoen of je kunt gespreid terugbetalen.

Verzekeringen

Houders van deze Visa Extra profiteren automatisch van inbegrepen verzekeringen. Je aankopen zijn bijvoorbeeld beschermd en je krijgt ook garantie boven op de wettelijke garantie. Daarnaast zijn je online aankopen beschermd tegen slechte of uitblijvende levering.

Belangrijke voordelen

  • Geld terug op al je aankopen
  • Kies zelf hoeveel je terugbetaalt
  • Bepaal samen met Beobank hoe groot je krediet is

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage20,00 €
Uitgavenlimiet-
Flexibel betalen?Ja
Geldopname2,50 %
Wisselkosten2,10 %
JKP15,99 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Beobank!


Wat moet ik nog weten?

Je hebt geen zichtrekening bij Beobank nodig om deze Visa Extra aan te vragen. Als je er toch een wil heeft Beobank verschillende formules. Daarnaast kun je geld overschrijven van je kaart naar je zichtrekening met Cash Transfer en je kunt je kaart of rekening zelf beheren via Beobank Online of Beobank Mobile.