FR

De Visa Classic van Beobank is een degelijke algemene kredietkaart waarmee je aankopen of andere persoonlijke uitgaven kunt financieren. Je aankopen zijn veilig dankzij de inbegrepen verzekeringen en je kunt kiezen of je je uitgaven in een keer of gespreid terugbetaalt.

Flexibele uitgavenlimiet

In plaats van dat deze kaart een traditionele uitgavenlimiet heeft bespreek je samen met Beobank hoeveel je elke maand wil kunnen uitgeven. Wanneer je de rekening krijgt kun je kiezen of je het saldo in een keer of gespreid terugbetaalt.

Hou er wel rekening mee dat er minima gelden als je gespreid betaalt. Je moet sowieso elke maand een bepaald percentage je het openstaande saldo storten en dat is ook weer minstens een bepaald bedrag. Onthoud ook dat je rente betaalt op het bedrag dat nog open staat.

Inbegrepen verzekeringen

Je profiteert van verschillende inbegrepen verzekeringen. De eerste is een aankoopverzekering die je tegen diefstal en ongelukken beschermt en met de Safe Online-verzekering ben je dan weer verzekerd tegen producten die niet of beschadigd aankomen.

Belangrijke voordelen

  • Bepaal je eigen uitgavenlimiet
  • Degelijke en complete kredietkaart
  • Aankoop- en onlineveiligheidverzekering

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Uitgavenlimiet-
Flexibel betalen?Ja
Geldopname2,50 %
Wisselkosten2,10 %
JKP15,99 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Beobank!


Over de Visa Classic

Visa is een bekend kredietkaartmerk. Met een Visakaart kun je zo goed als overal betalen en geld afhalen. Je kunt er in winkels en op het internet mee terecht en je boekt er net zo makkelijk een hotelovernachting of een huurauto mee.