FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Rondo-betalkaart van BNP Paribas Fortis is geen kredietkaart. Het is een ‘gewone’ Maestro-betaalkaart met geldreserve. Je kunt de Rondo gebruiken als een gewone bankkaart.

Dat heeft voordelen. Je kunt bijvoorbeeld geld overschrijven naar je zichtrekening. Dat is onmogelijk met een klassieke kredietkaart. Een ander voordeel is dat je op eigen tempo terugbetaalt.

Je kiest zelf hoe groot je geldreserve is en je kunt het deel dat je al terugbetaalde weer opnemen. Een negatief saldo vul je aan door geld op je zichtrekening te storten.

Verzekering

Je kunt optioneel een Rondo Protection-verzekering bij deze kaart nemen en je familie en jezelf beschermen. Rondo Protection is een Tak 21-verzekering en ze is geldig tijdens de looptijd van je krediet.

Andere voordelen

Om de zes maanden kun je met je Rondokaart een terugbetaling uitstellen. Je kunt ook een kaart voor je partner bestellen. Tot slot betaal je alleen intrest op het opgenomen bedrag.

Belangrijkste eigenschappen

  • Maestrokaart met geldreserve
  • Optionele verzekering Rondo Protection (Tak 21)
  • Je betaalt alleen intrest op het opgenomen bedrag

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Uitgavenlimiet7.500,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname5,00 €
Wisselkosten1,60 %

» Bezoek website


> Nu je Rondo-kaart aanvragen bij BNP Paribas Fortis!


Wat dekt de verzekering wel en niet?

Je vindt een volledig overzicht in de algemene voorwaarden van BNP Paribas Fortis en in de precontractuele informatie. Je kunt ook een informatiedocument opvragen in een BNP-kantoor of via het Easy Banking-centrum.