FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Maestrokaart van Cetelem is een handige oplossing als je een Europese betaalkaart en een geldreserve wil. Je kunt je krediet gespreid terugbetalen, je krediet aanvullen en het terugbetaalde bedrag opnieuw opnemen voor belangrijke aankopen.

Eigenschappen van de Cetelem Maestrokaart

Deze Maestrokaart van Cetelem heb je al voor 5 euro per jaar. Die bijdrage zit mee in het jaarlijks kostenpercentage of JKP.

Je kiest zelf het bedrag van je geldreserve: dat is ofwel 1.250, 2.000, 2.500 of 3.000 euro. Alleen bij 1.250 euro krediet is het JKP 14%; bij hogere bedragen is het 12%.

Gespreid terugbetalen

Je kunt het opgenomen krediet makkelijk gespreid terugbetalen. Je kiest zelf hoeveel je terugstort, al is dat minstens 25 euro per maand. De maximale terugbetalingen hangen af van je krediet: je betaalt maximaal 70 euro per maand terug als je reserve 1.250 euro is en maximaal 168 euro bij een reserve van 3.000 euro.

Optionele verzekering

Bij deze Maestrokaart kun je voor 0,98% van het gebruikte bedrag een verzekering van Cetelem overwegen. Met Cetelem Card Protection ben je onder andere gedekt tegen tijdelijke en volledige arbeidsongeschiktheid en tegen onvrijwillig ontslag. Daarnaast ben je beschermd tegen frauduleus gebruik van je kaart en er zit reisannulatie bij.

Belangrijkste eigenschappen

  • Geldreserve tussen 1.250 en 3.000 euro
  • Gebruik je kaart in heel Europa dankzij Maestro
  • Gespreid terugbetalen, minstens 25 euro per keer, en het maximale terugbetalingsbedrag hangt af van je krediet

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Bijkomende kaart0,00 €
Uitgavenlimiet1.250,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname5,00 €
Wisselkosten-
Debetrentevoet9,86 %
JKP12,50 % – 14,00 %

» Bezoek website


> Nu je Cetelem Maestrokaart aanvragen!


Hoe werkt de verzekeringspremie?

Cetelem Card Protection kost 0,98% van het bedrag dat je met je kaart gebruikte. Als je een reserve hebt van 2.000 euro en je gebruikte er 500 euro van, dan kost de verzekering je 4,90 euro.

Hoe vraag ik deze Maestrokaart aan?

Dat kan via de link hierboven. Kies een krediet en je krijgt direct een principieel antwoord. Cetelem bekijkt je dossier en stuurt je het contract per post. Stuur de documenten ondertekend terug en je krijgt je kaart een paar dagen later in de bus.