FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Maestrokaart van Santander is een betaalkaart met een geldreserve van 500 tot 5.000 euro. Je kunt er 3 verzekeringen bijnemen. Betalen en geld afhalen is mogelijk in binnen- en buitenland.

Eigenschappen

Met Santanders Maestrokaart haal je in binnen- en buitenland geld af aan automaten met het Maestrologo. Je kunt betalen in winkels die Maestro aanvaarden en je kunt online kopen via eMaestro.

Emaestro is een betaalmethode van Mastercard. Ze wordt in verschillende Europese landen ondersteund. Bovendien voldoet ze aan SecureCode, Mastercards veiligheidsprotocol voor online betalingen.

Geldreserve

Bij deze kaart open je een krediet van onbepaalde duur. Je kunt lenen tussen 500 euro en 5.000 euro; het exacte bedrag kies je zelf. Meer lenen dan 5.000 euro kan met Santanders lening op afbetaling.

Verzekeringen

Bij deze kaart kun je een beschermingsplan afsluiten. Daar zitten 3 optionele verzekeringen in: een overlijdensverzekering, een arbeidongeschiktheidsverzekering en een werkloosheisverzekering.

Kosten

Santander rekent 4 euro per kaart per jaar. Geldopnames komen bij je openstaande saldo en ze kosten 4,95 euro per opname. Een nieuwe pincode krijg je voor 3,50 euro.

Aanvragen

Volg de link hieronder en bepaal de grootte van je kredietopening. Je kunt de kaart direct online aanvragen, je hoeft niet naar een kantoor.

Belangrijkste eigenschappen

  • Lenen tussen 500 en 5.000 euro
  • Veilig online betalen met eMaestro
  • Beschermingsplan met 3 optionele verzekeringen
  • Betalen en geld afhalen in binnen- en buitenland

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart4,00 €
Uitgavenlimiet501,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname4,95 €
Wisselkosten2,50 %

» Bezoek website


> Nu je Maestro-kaart aanvragen bij Santander!


Nulstellingstermijn

De nulstelling is een onderdeel van de Belgische wet op het consumentenkrediet. Je moet het openstaande saldo voor die datum terugbetalen. De nulstellingstermijn hangt af van de kredietlimiet. Je vindt jouw termijn op je rekeningoverzicht.