FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Gold-kaart is de meest uitgebreide kredietkaart in Argenta’s aanbod. Het is de Mastercard met het meeste betaalgemak. Ze heeft een erg ruime (aanpasbare) limiet en je kunt ze wereldwijd gebruiken.

Standaard zit deze kaart bij Argenta’s Goldpakket. Je kunt ze ook bij het Green- of het Silverpakket aanvragen. Je moet wel een rekening hebben bij Argenta om deze Mastercard te kunnen aanvragen.

Aanvragen doe je trouwens het makkelijkst in de app. Ga naar ‘Mijn kaarten’ en tik op het plusicoon. Eens je alle stappen door bent heb je je Goldkaart binnen een paar dagen thuis.

Verzekeringen

Je profiteert met deze Mastercard onder andere van een aankoopverzekering en van verlengde garantie. Een reisverzekering en reisbijstand zitten er ook bij. Je kunt gekochte tickets annuleren en je bent beschermd tegen diefstal bij geldafhaling.

Je kunt ook hulp krijgen als iemand je online reputatie beschadigt of je kaart misbruikt dankzij de onlineveiligheidsverzekering en je online aankopen zijn beschermd tegen slechte of verkeerde levering.

Belangrijkste eigenschappen

  • Reis- en aankoopverzekeringen
  • Ruime en aanpasbare kredietlimiet
  • Meest uitgebreide kredietkaart van Argenta

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage64,20 €
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname6,00 €
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu je Golden-Mastercard aanvragen bij Argenta!


Kan ik gespreid terugbetalen?

Argenta sluit de kredietperiode elke maand op de vierde af. Het geld gaat de dertiende in een keer van je rekening. Je kunt niet flexibel of in stukken terugbetalen.