FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De basiskredietkaart van Argenta kun je overal ter wereld gebruiken om te betalen en om geld af te halen en ze werkt ook in webwinkels. De limiet is hoog genoeg voor wie regelmatig koopt. Er zitten alleen geen verzekeringen bij deze kaart.

Eigenschappen

Je moet een rekening hebben bij Argenta om deze kaart aan te vragen. Ze zit inbegrepen in het pakket Green. Als je ze in een ander pakket wil rekent Argenta je dat aan. Verder is de kredietkaart Green een degelijke standaardkaart. Vooral in het buitenland kan deze kaart handig zijn.

Limiet

Zoals gezegd is de maandelijkse uitgavenlimiet ruim genoeg voor dagelijks betaalgemak. Die limiet is wel vast. Alleen bij Argenta's kredietkaarten Silver of Gold kun je je limiet tijdelijk (laten) optrekken voor uitzonderlijke uitgaven.

Verzekeringen

De kredietkaart in het Greenpakket heeft geen reis- of andere verzekeringen of beschermingen. Die kun je er ook niet apart bij nemen. Als je jezelf of je aankopen toch wil beschermen kun je een Silver- of een Gold-kredietkaart overwegen.

Belangrijke voordelen

  • Degelijke kredietkaart
  • Vaste maandelijkse standaardlimiet
  • Geen verzekeringen of andere beschermingen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Uitgavenlimiet1.250,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname5,00 €
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Argenta!


Hoe aanvragen?

Als je al klant bent bij Argenta gaat dat het makkelijkst in de app. Tik bij ‘Mijn kaarten’ op het plusicoon en volg de procedure. Je krijgt je kaart een tijd later in je brievenbus.