FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard Gold van Belfius is een luxueuze kredietkaart met een aanpasbare limiet en verzekeringen en garanties. Je kunt de kaart met of zonder Comfort Gold-pakket aanvragen en dat pakket is voordeliger als je jonger bent dan 25.

De Mastercard heeft een hoog betaalcomfort. Je kunt er wereldwijd (contactloos) mee betalen en geld afhalen en je beheert alle eigenschappen online of in de apps voor tablet of smartphone.

Verzekeringen en beschermingen

Al je aankopen zijn beschermd tegen diefstal of schade en tegen uitblijvende of gebrekkige levering. Daarnaast krijg je garantie boven op de wettelijke garantie van elektrische of elektronische toestellen.

Je bent ook verzekerd tegen het annuleren of het afbreken van je reis en je kunt kaarten voor sport- of culturele evenementen terugbetaald krijgen als je thuis moet blijven.

Tot slot kun je een voorschot in cash krijgen als je je kaart in het buitenland verliest of wanneer ze wordt gestolen. In geval van diefstal ben je ook gedekt tegen identiteitsfraude.

Belangrijkste eigenschappen

  • Aanpasbare standaardlimiet
  • Met of zonder Comfort Gold-pakket
  • Luxueuze kaart met verzekeringen en beschermingen

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse bijdrage90,00 €
Bijkomende kaart50,16 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu je Mastercard Gold aanvragen!


Kan ik gespreid betalen?

Je uitgaven gaan een keer per maand volledig van je rekening. Flexibel terugbetalen is onmogelijk.