FR

De Mastercard Prepaid New van Belfius kun je zo aanvragen of je kunt er een zichtrekening bij krijgen. Als je jonger bent dan 25 is dat pakket een stuk voordeliger. Je kunt met deze kaart alleen uitgeven wat je erop zet en je aankopen zijn beschermd.

Met deze prepaid-Mastercard kun je overal geld afhalen en je kunt op plekken betalen waar de automaat je saldo direct kan nakijken. Dus niet op tolwegen of in drankautomaten. Je beheert je kaart online of in de app of je kunt naar een automaat in een Belfiuskantoor.

Inbegrepen verzekeringen

Producten die je met deze kaart koopt zijn beschermd tegen schade en tegen diefstal met geweld of inbraak en je online aankopen zijn verzekerd tegen slechte of uitblijvende leveringen. Ook als je verkeerde producten krijgt ben je beschermd.

Een ander voordeel van deze Mastercard Prepaid New is dat je op aankopen die je met deze kaart betaalt extra garantie krijgt boven op de wettelijke garantie. Die geldt onder andere op elektrische of elektronische toestellen of apparaten.

Belangrijke voordelen

  • Met of zonder zichtrekening
  • Met aankoopbescherming en extra garantie
  • Kaart plus rekening zijn extra voordelig als je jong bent

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage15,00 €
Bijkomende kaart23,16 €
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Belfius!


Waar kan ik deze prepaidkaart gebruiken?

Alleen op plekken waar de automaat het saldo meteen kan nakijken. Dus niet op tolwegen of in het vliegtuig. Daar kun je een 'echte' kredietkaart of cash gebruiken.