FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met de prepaid-Mastercard White van Belfius kun je overal geld afhalen aan automaten met het Mastercardlogo en je kunt betalen bij miljoenen handelaars en (web)winkelliers. Betalen kan contactloos. Die functie kun je uitschakelen als je ze niet wil.

Je kiest zelf hoeveel je op deze kaart zet en je kunt alleen dat bedrag uitgeven. Je kunt niet onder nul. Je kunt je saldo nakijken in Belfius Direct Net of via de app voor smartphones en tablets.

Met of zonder zichtrekening

Je kunt deze Mastercard samen met een Pulse White-rekening aanvragen. Je kunt de kaart ook zonder bankrekening bestellen. Dat is wel duurder dan het pakket.

Inbegrepen diensten

Als je in het buitenland bent en je verloor je kaart krijg je van Belfius een voorschot in cash. Dat geldt ook voor gestolen of beschadigde kaarten.

De kaartfraudeverzekering dekt je dan weer tegen onrechtmatig gebruik van je kaart in geval van diefstal of verlies.

Belangrijkste eigenschappen

  • Kies zelf je oplaadbedrag
  • Overal ter wereld te gebruiken
  • Inbegrepen diensten en verzekeringen

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse bijdrage24,00 €
Bijkomende kaart35,16 €
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu je Belfius Mastercard White Prepaid aanvragen!


Hoe beheer ik deze kaart?

Dat kan online met Belfius Direct Net of mobiel met de apps voor je smartphone of tablet. Als je liever naar een Belfiuskantoor gaat kan dat ook. Je kunt je kaart daar aan een Self Service Banking-automaat beheren.