FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Extra-Mastercard van Beobank is ideaal als je regelmatig koopt. Je krijgt geld terug op je aankopen en je profiteert van verschillende inbegrepen verzekeringen. Zo ben je zeker dat je transacties veilig verlopen en dat producten in goede staat aankomen.

Geld terug

Je profiteert van cashback op internet- en winkelaankopen en in winkels in binnen- en buitenland. Je krijgt de korting op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop je aankoop staat. Je kunt wel maar een bepaald bedrag per jaar terugkrijgen.

Flexibel krediet

Deze kaart heeft geen traditionele uitgavenlimiet. In plaats daarvan bepaal je samen met Beobank hoe groot je kredietbedrag is. Dat bedrag vind je terug op je maandelijkse overzichten. Je beslist elke maand zelf of je je uitgaven in een keer of gespreid terugbetaalt.

Verzekeringen

Bij deze Mastercard krijg je een aankoopverzekering en verlengde garantie. Je producten zijn dan beschermd tegen diefstal en ongelukken. Met Safe Online ben je verzekerd tegen producten die niet of beschadigd geleverd worden. Dat geldt voor aankopen in binnen- en buitenland.

Belangrijke voordelen

  • Flexibel krediet
  • Cashback op al je aankopen
  • Aankoop- en andere verzekeringen

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage20,00 €
Uitgavenlimiet-
Flexibel betalen?Ja
Geldopname2,50 %
Wisselkosten2,10 %
JKP15,99 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Beobank!


Wat moet ik nog weten?

Deze kaart is bankonafhankelijk. Je hebt geen zichtrekening bij Beobank nodig. Als je er toch een wil kun je de twee wel samen aanvragen. Daarnaast kun je geld naar je zichtrekening overschrijven met de Cash Transfer-dienst.