FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Neckermann World-Mastercard van Beobank is een goede kaart voor wie regelmatig reist. Als je dikwijls bij deze reisorganisator boekt kun je elk jaar korting verdienen. Daarnaast profiteer je met deze kaart van een flexibele kredietopening en van inbegrepen verzekeringen.

Eigenschappen

Met de Neckermann World-Mastercard kun je overal ter wereld betalen en geld afhalen en je kunt er ook in webwinkels mee afrekening. Elke aankoop levert je punten op voor je volgende reis. Als je een bepaald aantal punten bij elkaar hebt krijg je korting op je volgende vakantie.

Krediet en terugbetalen

In plaats van dat deze kaart een traditionele uitgavenlimiet heeft beslis je samen met Beobank hoe groot je kredietopening is. Je reserve hangt af van je uitgaven en terugbetalingen. Je kunt ervoor kiezen het saldo ineens terug te betalen of gespreid over verschillende maanden.

Verzekeringen

Houders van deze kredietkaart profiteren automatisch van inbegrepen verzekeringen. Je aankopen zijn bijvoorbeeld veilig en je krijgt ook verlengde garantie boven op de wettelijke garantie. Kijk bij Beobank voor de voorwaarden.

Belangrijke voordelen

  • Gespreid of in een keer terugbetalen
  • Mastercard met flexibele kredietopening
  • Punten sparen voor je volgende vakantie bij Neckermann

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage20,00 €
Uitgavenlimiet-
Flexibel betalen?Ja
Geldopname2,50 %
Wisselkosten2,10 %
JKP15,99 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Beobank!


Heb ik een zichtrekening nodig bij Beobank?

Je kunt deze kaart aan je bestaande zichtrekening koppelen.

Hoe beheer ik mijn kaart?

Dat kan zelf met Beobank Online of Beobank Mobile of je kunt je aanmelden bij Beobank Alert. Dan krijg je een sms- of e-mail die je op de hoogte houdt van wat er met je kaart gebeurt.