FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Young Mastercard van Beobank is een kredietkaart speciaal voor jongeren of studenten. Iedereen ouder dan 18 met een studentenkaart kan ze aanvragen. Ze heeft een aangepaste maandelijkse limiet en er zitten een paar verzekeringen bij zodat je (online) aankopen veilig zijn.

Eigenschappen

Zoals gezegd is dit een kredietkaart speciaal voor studenten aan een Belgische universiteit of hogeschool. Je moet ook een Belgische zichtrekening hebben. Die hoef je niet bij Beobank te hebben. Je kunt de kaart gewoon aan je bestaande rekening koppelen.

Limiet en veiligheid

Je kunt minder uitgeven dan met een klassieke kredietkaart. Die limiet kun je ook niet aanpassen. Je (online) aankopen zijn wel beveiligd. Op het einde van zo'n aankoop moet je je identiteit bewijzen. Alleen dan kun je de aankoop afronden.

Verzekeringen

Er zit onder andere een aankoopverzekering bij deze kaart. Die dekt alle aankopen tegen diefstal en ongelukken. De aankopen die je met deze kaart betaalde toch. Safe Online beschermt je dan weer tegen (online) gekochte producten die niet of beschadigd geleverd worden.

Belangrijke voordelen

  • Speciaal voor studenten
  • Inbegrepen verzekeringen
  • Aangepaste uitgavenlimiet

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Uitgavenlimiet750,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname2,50 %
Wisselkosten2,10 %
JKP16,99 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Beobank!


Hoe kan ik mijn kaart beheren?

Dat kan met Beobank Online op je computer of met Beobank Mobile op je smartphone of tablet.

Wat moet ik nog weten?

Als je buiten Europa reist vraagt Beobank of je dat ten laatste een week voor je vertrekt wil laten weten. Vermeld alle data en bestemmingen als je door meerdere landen reist.