FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Elite Travel-Mastercard van Beobank is een goede en vrij complete kredietkaart voor op reis. Er zit standaard een verzekeringenpakket bij en voor elke uitgave krijg je punten. Die kun je ruilen tegen voordelen zoals trein- of vliegtickets.

Eigenschappen

Deze Mastercard is bankonafhankelijk. Dat betekent dat je geen zichtrekening bij Beobank hoeft te openen. Je kunt de twee wel samen aanvragen. Je bepaalt de maandelijkse limiet van deze kaart met Beobank en je kunt je uitgaven in een keer of gespreid terugbetalen.

Verzekeringen

Houders van deze kaart profiteren onder andere van een reisannulatie- of -onderbrekingsverzekering en van internationale reisbijstand. Je bent beschermd tegen ongevallen in het buitenland en tegen vertraging of verlies van je bagage. Gemiste aansluitingen zijn ook gedekt.

Al je aankopen zijn beschermd. Dat geldt voor uitgaven in fysieke en in webwinkels. Je bent ook gedekt tegen uitblijvende of slechte levering van goederen. Tot slot ben je beschermd tegen schade aan of diefstal van een gehuurde auto.

Belangrijke voordelen

  • Bankonafhankelijke kredietkaart
  • Reis- en aankoopverzekeringen inbegrepen

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage60,00 €
Uitgavenlimiet4.400,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname2,50 %
Wisselkosten2,10 %
JKP15,99 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Beobank!


Spaarprogramma

Voor elke euro die je uitgeeft met deze kaart spaar je een punt. Hoeveel je er gespaard hebt kun je elke maand op je afrekening zien. Eens je genoeg punten hebt gespaard kun je ze omruilen voor bijvoorbeeld treintickets of reizen.