FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard van Buy Way is een duidelijke en volledige kredietkaart. Je kunt zelf kiezen hoe groot de gekoppelde kredietopening is en hoeveel je elke maand terugbetaalt. Dat wil zeggen: of je in een keer stort of dat je flexibel terugbetaalt en elke maand een bepaald bedrag betaalt.

Eigenschappen

Je kunt wereldwijd (contactloos) betalen en je haalt makkelijk geld af bij geldautomaten die het Mastercardlogo hebben. Het is ook mogelijk om geld over te schrijven naar je zichtrekening. Je kunt extra kaarten bestellen voor een vast bedrag per kaart.

Optionele verzekeringen

Standaard zit(ten) er geen verzekering(en) bij de Buy Way-Mastercard. Die kun je er wel apart bij nemen. De premie is een bepaald percentage van het kredietbedrag. Je betaalt de premie elke maand samen met de aflossingen van je krediet.

Met die verzekering kun je bijvoorbeeld je aankopen beschermen of je kunt jezelf indekken tegen verlies of diefstal van je kaart. Daarnaast kun je jezelf verzekeren tegen lichamelijke pech of werkloosheid en je kunt ook je overlijden en je uitvaart opnemen.

Belangrijke voordelen

  • Optionele verzekeringen
  • Gespreid of in een keer terugbetalen
  • Kies zelf de grootte van je kredietopening

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart4,00 €
Uitgavenlimiet1.250,00 € – 10.001,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname6,50 €
Wisselkosten2,50 %
Debetrentevoet10,24 % – 13,24 %
JKP10,50 % – 13,50 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Buy Way!


Hoe volg ik mijn transacties op?

Dat kan via internetbankieren of via Buy Ways app voor smartphones of tablets.