FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard van Buy Way is een duidelijke, volledige kredietkaart met een ruime en aanpasbare limiet. Wereldwijd betalen en geld afhalen, online kopen en gespreid terugbetalen: het kan allemaal.

Eigenschappen van de Buy Way Mastercard

De standaardlimiet van de Buy Way Mastercard is 1.250 euro en je kunt je krediet verhogen naar 10.001 euro.

Het jaarlijkse kostenpercentage van deze kredietkaart is standaard 14,50% en de jaarlijkse debetrente 14,23%. Hoe hoger je limiet, hoe lager die percentages: bij 10.001 euro zijn het JKP 11,49% en de debetrente 11,23%.

Verder kun je met deze Mastercard wereldwijd bij meer dan 36 miljoen handelaars terecht en je haalt makkelijk geld af aan automaten met het Mastercardlogo.

De Buy Way-kaart ondersteunt contactloos betalen en als je wil, kun je geld overschrijven van je kaart naar je zichtrekening.

Je kunt extra Buy Way-Mastercards aanvragen of bestellen voor 4 euro per kaart.

Optionele verzekeringen

Standaard ben je niet verzekerd met deze Mastercard. Buy Way heeft wel een ruime keuze aan optionele verzekeringen die je bij je kredietkaart kunt nemen.

Zo zijn er de verzekeringen Overlijden, Uitvaart en Definitieve volledige invaliditeit, je kunt jezelf beschermen tegen totale en volledige arbeidsongeschiktheid en onvrijwillige werkloosheid en je kunt jezelf indekken tegen verlies of diefstal van je kaart of je (internet)aankopen.

Belangrijkste eigenschappen

  • 7 optionele verzekeringen
  • Ruime limiet: van 1.250 tot 10.001 euro
  • Hoe hoger je limiet, hoe lager het JKP en de debetrente

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart4,00 €
Uitgavenlimiet1.250,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname6,50 € + 2,50 %
Wisselkosten2,50 %
Debetrentevoet13,24 %
JKP13,50 %

» Bezoek website


> Nu je Buy Way-Mastercard aanvragen!


Hoe volg ik mijn recente transacties op?

Dat kan via Buy Way Homebanking of in de Buy Way-app. Je kunt er verrichtingen opvolgen, overschrijvingen aanvragen en verzekeringen afsluiten en een nieuwe pincode of kaart aanvragen.