FR

De Mastercard van Cofidis is een kredietkaart met een geldreserve die je zelf kiest. Je kunt er wereldwijd mee betalen en geld afhalen, je betaalt op je eigen tempo terug en je kunt jezelf en je terugbetalingen beschermen met een optionele verzekering.

Geldreserve en terugbetalingen

Wanneer je de kaart aanvraagt beslis je zelf hoe groot je krediet is. Daarna kun je kiezen tussen verschillende terugbetalingsformules om je uitgaven weer aan te vullen. Het terugbetaalde bedrag kun je opnieuw opnemen. Hou wel rekening met de nulstellingstermijn.

Wereldwijd beschikbaar

Met Mastercard kun je overal ter wereld betalen en en geld afhalen, en dus ook met deze kaart van Cofidis. Geld afhalen in euro is met deze kaart trouwens gratis in binnen- en buitenland. Als je vreemde vlauta afhaalt betaal je wel wisselkosten.

Optionele verzekering

Optioneel kun je bij deze kaart een Garantie+-verzekering afsluiten. Die betaalt je krediet terug bij tegenslagen zoals overlijden of jobverlies door ontslag. Cofidis' verzekeringsexperts bekijken samen met jou wat de beste bescherming is voor jouw specifieke situatie.

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Uitgavenlimiet10.001,00 € - 10.001,00 €
Geldopname0,00 €

» Bezoek website


> Vraag nu een Mastercard aan bij Cofidis!


Wat is de nulstellingstermijn?

Een wettelijke verplichting die bepaalt dat je krediet voor een bepaalde datum weer op nul moet staan. Je moet je krediet dus voor een bepaalde datum volledig terugbetalen.