FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard van Deutsche Bank is de ideale kredietkaartoplossing voor klanten van DB. Je kunt ze wereldwijd gebruiken, je bent beschermd tegen fraude en je spaat punten voor kortingen.

Eigenschappen van DB's Titanium-Mastercard

Deze kaart kun je alleen aanvragen als je al een gratis DB M@X-zichtrekening hebt bij Deutsche Bank. Je kunt het saldo van die zichtrekening namelijk parallel met je kredietlijn gebruiken om je uitgaven terug te betalen.

De uitgavenlimiet van deze kaart is 1.249 euro; geld afhalen aan automaten kan tot 620 euro per 4 dagen. In winkels of verkooppunten kun je dan weer meer uitgeven: tot 10.000 euro per dag met deze Titanium-Mastercard en maximaal 25.000 euro per dag met de Titanium Plus-kaart.

Fraudebescherming

Bij Deutsche Bank ben je vanzelf beschermd tegen fraude wanneer je koopt in de winkel, in webshops en op je smartphone. Dankzij de nulfranchisebescherming ben je niet verantwoordelijk voor transacties die je niet uitvoerde. Je moet wel kunnen bewijzen dat je genoeg voorzorgen tegen misbruik nam en je bracht je bank onmiddellijk na het verlies van je kaart op de hoogte.

Extra voordelen

Optioneel kun je deelnemen aan Worldlines Spaar & Pluk-programma en punten sparen voor kortingen bij meer dan 1.000 handelaars.

Belangrijkste eigenschappen

  • Wereldwijd aanvaard
  • DB M@X-zichtrekening nodig
  • Zichtrekening en kredietlijn voor flexibele terugbetaling
  • Inclusief nulfranchisebescherming of bescherming tegen fraude

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage20,00 €
Bijkomende kaart20,00 €
Uitgavenlimiet-
Flexibel betalen?Ja
Geldopname5,00 €
Wisselkosten1,50 %
Debetrentevoet6,00 %
JKP6,00 %

» Bezoek website


> Nu je Titanium-Mastercard aanvragen bij Deutsche Bank!


Hoe vraag ik deze kaart aan?

Dat kan via de link hierboven. Je komt terecht op de website van Deutsche Bank. Daar kun je een afspraak maken in een kantoor om je kaart te bestellen of je kunt online een zichtrekening openen.