FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Family-Mastercard van Ikea is een handige kredietkaart die je in fysieke winkels en op ikea.be kunt gebruiken. Je profiteert van alle Ikea Family-voordelen. Daarnaast kun je ze als een gewone Mastercard gebruiken bij handelaars over de hele wereld.

Gespreid of in een keer betalen

Je krijgt elke maand een overzicht van je uitgaven. Je kiest zelf of je je uitgaven in een keer terugbetaalt of dat je dat in termijnen doet. Als je gespreid terugbetaalt geldt er een minimumbedrag en Ikea rekent intrest op het openstaande saldo.

Geld terug

Je kunt deze kaart gebruiken bij Ikea of een partner om een percentage van het aankoopbedrag terug te krijgen. Dat percentage krijg je als aankoopbon en die bon kun je gebruiken voor je volgende aankoop in een Ikea-filiaal of op ikea.be.

Aanvragen

Volg de link hieronder en kies welke versie van de kredietkaart je wil bestellen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een tijdelijke digitale kaart. Die is 24 uur geldig in alle winkels en op ikea.be. Je krijgt je fysieke kaart binnen een paar dagen in de post.

Belangrijkste eigenschappen

  • Alle voordelen van Ikea Family
  • Gespreid of in een keer terugbetalen
  • Geld terug op al je aankopen bij Ikea

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 € (0,02 %)
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname6,50 € + 1,50 %
Wisselkosten1,50 % / 12,50 %
JKP4,50 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Ikea!


Hoe kan ik me registeren?

Volg de link hierboven en meld je aan met je Ikea Family-profiel. Je kunt je identificeren bij je bank met je kaartlezer of met Itsme. Daarna vul je het formulier in van financiële partner Buy Way.