FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met de Ikea Family Mastercard profiteer je van alle voordelen van een kredietkaart én je kunt al je Ikea-aankopen gespreid of flexibel terugbetalen. Je kunt er bovendien in elke Ikea mee betalen, ook in het buitenland, en in elke winkel die deze Mastercard aanvaardt.

Voordelen

Met deze Family-Mastercard van Ikea betaal je al je aankopen in Ikea-winkels, in België en in het buitenland. Daarnaast krijg je voor al je uitgaven met deze kaart een bon die geldig is in alle Ikea’s of op ikea.be. Het bedrag op die bon is gelijk aan 1% van je uitgavebedrag.

Daarnaast blijf je profiteren van de voordelen die je als Ikea Family-lid al had: je krijgt bijvoorbeeld exclusieve aanbiedingen, door de week geniet je van gratis koffie of thee en je kunt Ikea-workshops volgen.

Kosten

Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) en de vaste en variabele debetrentevoet hangen af van waar je deze kaart gebruikt. Betaal je ermee in een Ikea of op ikea.be, dan zijn het JKP en de vaste rentevoet 4,24%. Buiten een Ikea-winkel is het JKP 12,50%.

Als je je openstaande saldo in één keer terugbetaalt, kost dat je niets. Betaal je flexibel terug, dan gaat er elke maand 0,02% naar kaartkosten.

Belangrijkste eigenschappen

  • Betaal je uitgaven in een keer terug of gespreid
  • Gebruik deze kaart in een Ikea-winkel of op ikea.be
  • Alle voordelen van je Ikea Family-lidmaatschap en een kredietkaart in één

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 € (0,02 %)
Uitgavenlimiet1.250,00 €
Flexibel betalen?Ja
Debetrentevoet4,50 %
JKP4,50 %

» Bezoek website


> Nu je Ikea Family-Mastercard aanvragen!


Hoe vraag ik deze kaart aan?

Dat kan nog het makkelijkst online. Volg de link hierboven, vul je Ikea Family-lidnummer in — je kunt je gelijk aanmelden als je nog geen lid bent — je familienaam, je geboortedatum en je postcode en klaar.

Ikea en partner Buy Way kijken daarna je financiële situatie na, zodat je je niet onnodig in de schulden werkt. Je krijgt je Ikea Family-Mastercard thuis, samen met een welkomstpakket.