FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard Silver van KBC is ideaal voor wie zijn kredietkaart maar af en toe nodig heeft. De limiet is ruim genoeg en je krijgt verschillende aankoopverzekeringen en -beschermingen bij je kaart.

Je kunt met deze Silverkaart wereldwijd betalen en geld afhalen in winkels en aan automaten. Alleen als je naar de Verenigde Staten reist moet je ze van tevoren activeren voor dat gebied.

Verzekeringen

Producten die je met deze kaart betaalt zijn verzekerd tegen diefstal en tegen schade of ongelukken. Daarnaast profiteer je van extra garantie boven op de wettelijke garantieperiode.

Gespreid terugbetalen

Bij een klassieke kredietkaart gaan je uitgaven aan het begin van de volgende maand van je rekening. Als je bij deze Mastercard Silver een KBC Flex Budget neemt kun je wel gespreid terugbetalen.

Denk er wel aan dat flexibel betalen geld kost. Je gebruikt een geldreserve — je gaat in principe een lening aan en je betaalt dus rente op het openstaande saldo.

Belangrijkste eigenschappen

  • Inclusief KBC Plusrekening
  • Kredietkaart voor sporadisch gebruik
  • Gespreid terugbetalen met KBC Flex Budget
  • Inclusief aankoopverzekering en verlengde garantie

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselkosten1,60 %

» Bezoek website


> Nu een KBC-kredietkaart Silver aanvragen!


(Hoe) kan ik mijn limiet aanpassen?

Dat kan in KBC Touch of in KBC Mobile. Daar kun je ook tijdelijk je maximumlimiet verhogen. Dat geldt wel alleen voor kaarten zonder Flex Budget.