FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij deze prepaid-Mastercard van Viabuy krijg je een apart rekeningnummer. Daar kun je geld op (laten) storten om je kaart te gebruiken. De kaart is geldig over de hele wereld.

Een ander voordeel is dat Viabuy je kredietwaardigheid niet nakijkt. Het bedrijf zegt dat het alle aanvragen goedkeurt zonder inkomenstest of ander onderzoek.

Tot slot kun je kiezen tussen een zwarte of een gouden kaart. Viabuy verstuurt ze binnen 24 uur na aanvraag. Je moet wel in Europa wonen om deze kaart te kunnen aanvragen.

Opladen

Omdat je een apart rekeningnummer krijgt kun je je kaart opladen met een bankoverschrijving naar dat nummer. Dat kan ook met Bancontact of met diensten zoals iDeal of Sofort.

Exacte oplaad- en afhaallimieten hangen af van je identificatieniveau. Je kunt je niveau verhogen door je paspoort of je rijbewijs in hoge resolutie door te sturen.

Eens Viabuy je documenten heeft duurt het gewoonlijk een werkdag voor het je aanvraag behandelt of goedkeurt. Het bedrijf houdt je op de hoogte via e-mail.

Belangrijkste eigenschappen

  • Geen inkomens- of kredietwaardigheidstest
  • Volwaardige kredietkaart met eigen IBAN-nummer
  • Je moet in Europa wonen om deze kaart aan te kunnen vragen

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage19,90 € (+ 69,90 € eenmalig)
Bijkomende kaart14,90 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname5,00 €
Wisselkosten2,75 %

» Bezoek website


> Nu je prepaid Mastercard aanvragen bij Viabuy!


Deze kaart aanvragen

Volg de link hierboven en kies een kaart. Vul het formulier in en stuur je gegevens door. Je betaalt eenmalige ‘uitgiftekosten’ voor het aanmaken van de kaart en daarna een vast bedrag per jaar.