FR

De prepaid-Mastercard van Monese is een debetkaart (geen kredietkaart) die je zo goed als overal ter wereld kunt gebruiken. Je koppelt ze aan je Monese-rekening en je beheert alles in de app. Daar staan ook al je transacties. Je kunt meldingen inschakelen voor betalingen en opnames.

Fysieke en virtuele kaarten

De fysieke kaart gebruik je zoals eender welke andere kaart. De enige beperking die alle prepaidkaarten hebben is dat de automaat het saldo direct moet kunnen nakijken. Op tolwegen of in drankautomaten en op vliegtuigen kun je daarom alleen met 'echte' kredietkaarten betalen.

Als je veel online koopt kan het handig zijn om naast je fysieke kaart een virtuele kaart aan te maken in de app. Die krijgt een ander kaartnummer dan je fysieke kaart waardoor die twee gescheiden zijn en waardoor je dus veiliger in webwinkels betaalt.

Betaal met je telefoon

Als je de digitale portefeuille van je smartphone gebruikt kun je deze Mastercard erin zetten en er contactloos mee betalen. Als alternatief voor de virtuele kaarten van hierboven kun je deze prepaidkaart aan je Paypal-profiel koppelen om sneller af te rekenen.

Belangrijke voordelen

  • Fysieke en virtuele kaarten
  • Veel digitale opties en toevoegingen
  • Handige app met overzicht en transactiemeldingen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Geldopname~ 1,80 € (1,50 £)

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Monese!


Zelf (de)blokkeren

Je kunt je fysieke en virtuele kaarten zelf blokkeren in de Monese-app. Zo hou je je kaarten en je geld veilig. Als je klaar bent om je kaart(en) weer te gebruiken deblokkeer je ze weer.