FR

De Mastercard van N26 is een debetkaart die je overal kunt gebruiken om te betalen en om geld af te halen. Je moet er wel eerst een rekening voor openen bij N26. Daarna kun je de kaart opladen door naar het IBAN-nummer van de rekening over te (laten) schrijven.

Eigenschappen

N26' Mastercard is een debetkaart en geen kredietkaart. Je profiteert wel van alle voordelen van een kredietkaart zoals wereldwijd gebruik. Wanneer je deze kaart aanvraagt betaal je alleen verzendkosten. Ze is dus interessant voor wie een goedkope internationale betaalkaart zoekt.

Spaces

Je kunt je rekening makkelijk onderverdelen in Spaces of subrekeningen. Dan heb je bijvoorbeeld een Space voor een vakantie of een waarmee je voor een nieuwe laptop spaart. In de N26-app kun je automatische opdrachten aanmaken en geld opzij zetten voor je verschillende doelen.

App

Beheer je rekening en je kaart met N26' krachtige app. Je kunt er bijvoorbeeld je kaart (de)blokkeren of de PIN-code aanpassen en limieten instellen. Daarnaast kun je de kaart toevoegen aan de digitale portefeuille van je telefoon waardoor je contactloos kunt betalen.

Belangrijke voordelen

  • Met zichtrekening
  • Wereldwijd bruikbaar
  • Beheer alles in de app

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart10,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname0,00 € (3x/mnd. Daarna 2,00 €/keer)
Wisselkosten0,00 % (geld afhalen 1,70 %)

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij N26!


Wat is het verschil tussen een debet- en een kredietkaart?

Een debetkaart zoals is direct verbonden met je bankrekening. Op die manier lijkt het op een gewone bankkaart. Wanneer je betaalt gaat het bedrag direct van je rekening. Met een kredietkaart leen je geld en één keer per maand gaan het saldo en eventuele intresten van je rekening.

Het verschil met een gewone bankkaart is dat je een debetkaart overal ter wereld kunt gebruiken. Je zou dus kunnen zeggen dat het een combinatie van een bank- en een kredietkaart is of dat het tenminste de beste eigenschappen van de twee samenvoegt.