FR

De Mastercard van N26 is een (virtuele) debetkaart die je overal kunt gebruiken om te betalen en om geld af te halen. Je moet er wel eerst een rekening voor openen bij N26. Daarna kun je ze wereldwijd gebruiken op je telefoon of door een fysiek exemplaar te bestellen.

Eigenschappen

N26' Mastercard is een debetkaart en geen kredietkaart. Je profiteert wel van alle voordelen van een kredietkaart zoals wereldwijd gebruik. Wanneer je deze kaart aanvraagt betaal je alleen verzendkosten. Ze is dus interessant voor wie een goedkope internationale betaalkaart zoekt.

App

Beheer je rekening en je kaart met N26' krachtige app. Je kunt er bijvoorbeeld je kaart (de)blokkeren of de PIN-code aanpassen en limieten instellen. Daarnaast kun je de kaart toevoegen aan de digitale portefeuille van je telefoon waardoor je contactloos kunt betalen.

Sterk beveiligd

Al je online betalingen zijn veilig dankzij Mastercards 3D Secure-technologie. Daarnaast krijg je automatisch een melding na iedere transactie zodat je altijd op de hoogte bent. Daarnaast is je geld tot 100.000 euro gegarandeerd dankzij de Duitse depositogarantie.

Belangrijke voordelen

  • Met zichtrekening
  • Wereldwijd bruikbaar
  • Beheer alles in de app

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart-
Flexibel betalen?Nee
Geldopname0,00 € (3x/mnd. Daarna 2,00 €/keer)
Wisselkosten1,70 % (geld afhalen 1,70 %)

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij N26!


Wat is het verschil tussen een debet- en een kredietkaart?

Een debetkaart zoals is direct verbonden met je bankrekening. Op die manier lijkt het op een gewone bankkaart. Wanneer je betaalt gaat het bedrag direct van je rekening. Met een kredietkaart leen je geld en één keer per maand gaan het saldo en eventuele intresten van je rekening.

Het verschil met een gewone bankkaart is dat je een debetkaart overal ter wereld kunt gebruiken. Je zou dus kunnen zeggen dat het een combinatie van een bank- en een kredietkaart is of dat het de beste eigenschappen van de twee combineert.