FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Revolut Card is een prepaid-Mastercard die je zo goed als overal ter wereld kunt gebruiken. Je moet wel een Revolut-rekening openen om de kaart te kunnen bestellen. Bij die rekening kun je fysieke en virtuele kaarten aanvragen en je kunt sparen en budgetteren.

Eigenschappen

Het standaardplan van Revolut is het meest eenvoudige en het bevat veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je rekening een Europees of een Brits IBAN-rekeningnummer krijgt en je kunt verschillende of meerdere valuta aanhouden op je rekening.

Daarnaast kun je makkelijk internationaal betalen en je profiteert daarbij automatisch van de interbancaire koers: de wisselkoers die banken onder elkaar gebruiken. Als je grote bedragen betaalt rekent Revolut wel een vergoeding.

Handige app

Met Revoluts app kun je automatisch budgetteren en je ziet direct aan wie of wat je je geld hebt uitgegeven. Daarnaast kun je makkelijk opties als contactloos of online betalen in of uitschakelen en je kaart (de)blokkeren. Je vraagt er ook snel een virtuele kaart aan.

Belangrijke voordelen

  • Altijd de recentste wisselkoers
  • Je kunt verschillende valuta aanhouden
  • Rekening met Brits of Europees IBAN-nummer
  • Mobiele rekening met fysieke en virtuele kaarten

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart4,99 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname0,00 % (2,00 % vanaf € 200 p.m. en 0,05 % vanaf € 6.000 p.m.)
Wisselkosten0,00 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Revolut!


Aanvragen

Volg de link hierboven en kies de rekening die je wil openen. Kosten en kenmerken in dit artikel gelden voor het standaardplan.