FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Net+-Mastercard van Neteller is een virtuele kredietkaart die je online kunt gebruiken. Het is ook een prepaidkaart die je op verschillende manieren kunt opladen.

Als je je kaart aanvraagt kun je kiezen in welke munt je ze wil. Je kunt kiezen tussen Euro, Australische Dollar, Russische Roebel, Zweedse Kronen en nog een hoop andere valuta.

Je kaart opladen

Je kunt op verschillende manieren geld op je rekening zetten. Maestro en Visa of Mastercard zijn er een paar. Je kunt ook geld versturen en ontvangen. De ontvanger hoeft geen Neteller-rekening te hebben. Je hebt alleen hun e-mailadres nodig.

App

Neteller heeft een app voor iOS en Android zodat je overal je saldo en je transacties kunt nakijken. Je kunt er ook je contacten toevoegen en je virtuele Mastercard beheren. Je kunt zelfs in cryptomunten handelen.

Veiligheid

Je virtuele kaart is alleen verbonden met je Netellerrekening. Het bedrijf zegt dat het je persoonlijke gegevens veilig bewaart en dat ze alleen indirect aan je kaart zijn verbonden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Krachtige app
  • Virtuele prepaid-Mastercard
  • Verschillende mogelijkheden om je kaart op te laden

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,75 %
Wisselkosten3,99 %

» Bezoek website


> Nu je virtuele prepaid-Mastercard aanvragen bij Neteller!


Betaal ik administratiekosten?

Alleen wanneer je je Neteller-rekening 12 maanden niet gebruikt. Als er nog geld op staat houdt Neteller elke maand een bedrag af tot je rekening leeg is. Neteller haalt verder niets van je kredietkaart of van je bankrekening en je kunt ook niet onder nul. Om de administratieve kosten te vermijden log je gewoon in in je profiel of je maakt een transactie.