FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met de Net+ virtuele prepaid-Mastercard van Neteller betaal je makkelijk in 8 verschillende valuta. De eerste kaart is gratis; je krijgt ze direct wanneer je je Neteller-rekening opent. Je kunt tot 5 kaarten aanvragen en ze aan je profiel of rekening koppelen.

Eigenschappen

Deze prepaidkaart van Neteller is een virtuele Mastercard. Je kunt ze alleen online gebruiken. Het is onmogelijk om er geld mee af te halen.

Je kunt kaarten aanvragen in 8 valuta: euro, Britse pond, Amerikaanse, Canadese of Australische dollar, Japanse yen en Deense of Zweedse kroon. Per virtuele kaart kun je instellen welke valuta ze heeft.

Een kaart aanvragen

Wanneer je een nieuwe kaart aanvraagt, kun je de volgende opties instellen:

De valuta van de kaart. Elke kaart kan in een andere munt. Om wisselkosten te vermijden is het slim kaarten in dezelfde valuta als die van je rekening aan te maken.

De naam van de kaart. Een unieke naam van 25 karakters.

(Optionele) levensduur. Als je een kaart maar een periode wil gebruiken kun je hier instellen wanneer ze automatisch vervalt.

Je krijgt per kaart nog een Neteller Secure ID en je ziet hoeveel de kaart kost.

Kosten

Je kunt tot 5 virtuele prepaidkaarten aanvragen. De eerste krijg je gratis wanneer je je rekening opent; daarna betaal je 2 Britse pond per kaart. Voor transacties tussen verschillende valuta betaal je 3,99% wisselkosten.

Belangrijkste eigenschappen

  • Rekening in 8 mogelijke valuta
  • Je kunt elke kaart aan een andere munt koppelen
  • Tot 5 prepaidkaarten mogelijk en de eerste krijg je gratis

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 € (£)(£)
Bijkomende kaart2,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,75 %
Wisselkosten3,99 %

» Bezoek website


> Nu je virtuele prepaid-Mastercard aanvragen bij Neteller!


Betaal ik administratiekosten?

Alleen wanneer je je Neteller-rekening 12 maanden niet gebruikt. Als er nog geld op staat, betaal je 5 dollar per maand of het equivalent in de munt van je rekening. Die kosten betaal je tot je rekening leeg is.

Neteller haalt niets van je kredietkaart of van je bankrekening en je kunt ook niet onder nul. Om de administratieve kosten te vermijden log je gewoon in in je profiel of je maakt een transactie.