FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Net+-Mastercard van Neteller is een virtuele kredietkaart die je online kunt gebruiken. Het is ook een prepaidkaart die je op verschillende manieren kunt opladen en je kunt ze toevoegen aan de digitale portefeuille op je telefoon zodat je met NFC kunt betalen.

Budgetteren

Een van de voordelen van een prepaidkaart is dat je nooit onder nul kunt en dat je dus geen schulden aangaat. Je kunt alleen uitgeven wat je op je kaart zet. Met deze kaart kun je ook een _lifetime_-limiet instellen. Wanneer die je bereikt wordt de kaart onbruikbaar.

Veiligheid

Je virtuele kaart is alleen verbonden met je Netellerrekening. Het bedrijf zegt dat het je persoonlijke gegevens veilig bewaart en dat ze alleen indirect aan je kaart zijn verbonden. Je persoonlijke en je kredietkaartinformatie worden gescheiden van je transacties.

Aanvragen

Volg de link hieronder en vul je gegevens in om een profiel aan te maken. Daarna heeft Neteller nog wat persoonsgegevens nodig om je profiel te vervolledigen en dan kun je je kaart aanvragen. Een virtuele kaart is direct actief en gebruiksklaar.

Belangrijke voordelen

  • Goed budgetbeheer
  • Instelbare levensduur van de kaart
  • Je persoonlijke gegevens worden veilig bewaard

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,75 %
Wisselkosten3,99 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Neteller!


Wat als ik vragen heb?

Neteller heeft een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen op hun website. Je kunt het bedrijf ook via sociale media bereiken.