FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze kredietkaart van Pay2d is een virtuele prepaid-Visa. Je krijgt dus geen fysieke kaart thuis. De virtuele kaart van Pay2d heeft wel alle eigenschappen van en dezelfde voordelen als een fysieke kredietkaart. Je kunt ze wereldwijd en in webwinkels gebruiken.

Eigenschappen

Als je deze virtuele kredietkaart aanvraagt krijg je een rekening met een IBAN-nummer. Om je kaart op te laden kun je geld overschrijven naar dat rekeningnummer. Daarna kun je de virtuele kaart op dezelfde manier gebruiken als een fysieke kredietkaart.

Je krijgt de gegevens van je virtuele kaart direct na je registratie en na een eerste storting naar je nieuwe rekening. Net als bij een 'echte' kaart krijg je een kaartnummer en een vervaldatum en een CVC- of verificatiecode. Die heb je nodig om transacties te bevestigen.

Veilige aankopen

Je (online) aankopen zijn beveiligd met 3D Secure. Wanneer je iets wil betalen in een webwinkel kan het zijn dat je je identiteit of de transactie moet bevestigen. Je krijgt dan een code via sms. Die code geef je in in het bestelformulier om de transactie af te ronden.

Belangrijke voordelen

  • Veilige aankopen dankzij 3D Secure
  • Direct beschikbaar na registratie en storting

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage2,40 €
Wisselkosten2,75 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Pay2d!


Aanvaarding

Denk eraan dat je niet overal met prepaidkaarten kunt betalen. Dat komt omdat het toestel het saldo moet kunnen nakijken. Op tolwegen of in vliegtuigen kun je bijvoorbeeld alleen met gewone kaarten betalen en ook in vliegtuigen kun je pech hebben. Kijk ook na of de winkel virtuele kaarten aanvaardt.