FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De prepaid-Visakaart van Pay2d is een virtuele kredietkaart met alle gegevens die je nodig hebt om online te kopen. Je kunt de kaart bij miljoenen verkopers gebruiken en ze is 5 jaar geldig. Aanvragen doe je gratis online. Na een eerste storting is je virtuele Visa actief.

Eigenschappen van de prepaid Pay2d-Visa

De virtuele Visakaart van Pay2d werkt net zoals een echte of fysieke kredietkaart: ze bevat alle gegevens die je nodig hebt om ze online te gebruiken. Naam van de kaarthouder, kaartnummer, vervaldatum en CVC- of verificatiecode.

Status van je kaart

Wanneer je je kaart aanmaakt, krijgt die de Plus-status. Je kunt upgraden naar een Pro-kaart door een adresverificatie en een kopie van je identiteitskaart aan je profiel te koppelen. De goedkeuring kan een paar dagen duren.

Limieten

Afhankelijk van welke kaart je hebt, een Plus of een Pro, kun je meer of minder opwaarderen en uitgeven. De Plus-kaart heeft lagere limieten dan de Pro-kaart. Kijk hieronder voor een overzicht.

De kaart aanvragen

Nadat je je profiel hebt aangemaakt op de website van Pay2d kun je je virtuele kaart gratis aanmaken. Na een eerste storting vind je je kaartgegevens onder de tab ‘Mijn card’. Die gegevens kun je direct gebruiken. Hou wel rekening met een identiteitscontrole bij de eerste opwaardering.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis virtuele prepaid-Visa-kredietkaart
  • Bijwerken naar Pro-status door hogere limieten
  • Je kaart is direct beschikbaar na je eerste storting

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Wisselkosten2,75 %

» Bezoek website


> Nu je virtuele prepaid-Visa aanvragen bij Pay2d!


Hoelang is de kaart geldig?

Vijf jaar. Daarna krijg je automatisch een nieuwe. Die is ook weer vijf jaar geldig. Pay2d zet het eventuele saldo automatisch over naar je nieuwe virtuele kaart.

Limieten

Voor de belangrijkste limieten geldt:

Plus-kaart

Pro-kaart

Kijk op Pay2d’s website voor een overzicht van alle dag-, week- en maandlimieten.

Kosten

De virtuele Visa-kaart van Pay2d is gratis. Het upgraden naar een Pro-kaart is ook gratis; je moet alleen enkele gegevens koppelen zoals hierboven uitgelegd.

Je betaalt 2 euro administratiekosten per opwaardering en na 12 maanden inactiviteit rekent Pay2d 1,50 euro per maand tot je saldo op 0 staat.

Voor transacties in vreemde valuta rekent Pay2d 2,75% van het bedrag.

Kijk op de Pay2d-website voor een overzicht van alle kosten en tarieven.