FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze Visakaart van Pay2d is een virtuele prepaid-kredietkaart. Je krijgt geen fysieke kaart thuis. De Pay2d-kaart heeft wel alle eigenschappen en voordelen van een fysieke kaart.

Je krijgt je virtuele kaart direct na je registratie en na een eerste storting. Pay2d stuurt je een kaartnummer, een vervaldatum en een CVC- of verificatiecode. Net zoals bij een gewone kredietkaart.

Je kunt per persoon maar één kaart aanmaken. Die blijft vijf jaar geldig. Daarna krijg je een nieuwe. Pay2d zet het saldo van je oude kaart automatisch over naar je nieuwe.

Denk eraan dat je niet overal met prepaidkaarten kunt betalen. Dat komt omdat het toestel het saldo moet kunnen nakijken. Op tolwegen of in vliegtuigen kun je bijvoorbeeld alleen met gewone kaarten betalen.

Veilige aankopen

Je (online) aankopen zijn beveiligd met 3D Secure. Het kan dat je je betaling moet bevestigen. Je krijgt dan een code via sms. Die code geef je in in het bestelformulier om de transactie af te ronden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Virtuele prepaid-Visa
  • Veilige aankopen dankzij 3D Secure
  • Direct beschikbaar na registratie en storting

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage2,40 €
Wisselkosten2,75 %

» Bezoek website


> Nu je virtuele prepaid-Visa aanvragen bij Pay2d!


Hoe kan ik mijn saldo opwaarderen?

In België gaat dat het snelst met een overschrijving. In Nederland kun je geld op je kaart zetten met iDEAL of Betaal nu (Klarna).