FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze Visa Classic is inbegrepen bij BNP’s Premium- en Comfortpakket. In het Premiumpakket kun je zelfs tot twee van deze kredietkaarten bestellen.

Je kunt deze Visa van BNP Paribas Fortis ook apart aanvragen als je een klassieke zichtrekening hebt bij die bank. In dat geval betaal je een bijdrage.

Voordelen

Verder kun je met deze kaart wat je met iedere kredietkaart kunt. Je online aankopen zijn veilig en je kunt de kaart ook in het buitenland gebruiken om te betalen of om geld af te halen.

Bovendien heeft ze een ruime limiet zodat je persoonlijke projecten met uitstel kunt betalen. Denk er wel aan dat je uitgaven een keer per maand volledig van je rekening gaan.

Je kunt je saldo en je uitgaven altijd nakijken via internetbankieren of via BNP’s app voor smartphones en tablets.

Aanvragen

Je hebt je identiteitskaart en je kaartlezer van Easy Banking Web nodig om deze kredietkaart online aan te vragen. Je kunt je gegevens opslaan en later verdergaan.

Belangrijkste eigenschappen

  • Ruime limiet
  • Ook apart te krijgen
  • Inbegrepen bij BNP-pakketten

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname0,00 €
Wisselkosten1,60 %

» Bezoek website


> Nu BNP’s Visa Classic aanvragen!


Zitten er verzekeringen bij deze Visa Classic?

Nee.