FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Business-kredietkaart van Crelan heeft standaard 2.500 euro limiet en je krijgt er 5 verzekeringen en waarborgen bij. Deze kaart is er alleen voor zakelijke klanten; je kunt ze apart bij een Crelan-zichtrekening aanvragen of ze zit gratis in het Business Plus Pack.

Kosten

Apart kost de kaart 24 euro per jaar. Zoals gezegd kunnen alleen zakelijke Crelanklanten de Visa Business aanvragen; je moet wel een zakelijke zichtrekening openen. Daar gaat het saldo van af.

Houders van het Business Plus Pack krijgen deze kredietkaart er gratis bij. De kosten zitten dan mee in die van het Pack — 6 euro per maand of 72 euro per jaar.

Opende je de bundel met twee, dan kan de mederekeninghouder gratis zijn eigen kaart aanvragen. Die kaart heeft dezelfde voordelen en verzekeringen als de eerste.

Limiet

Met Crelans Visa Business kun je elke maand tot 2.500 euro uitgeven. Die limiet geldt zowel voor uitgaven als voor franchises of waarborgen.

Je kunt geen lening of krediet aan de kaart koppelen: het openstaande saldo gaat elke keer aan het begin van de maand van je rekening.

Verzekeringen

Bij de kaart krijg je 5 verzekeringen: een reisannulatieverzekering en reisbijstand, een aankoopverzekering en verlengde garantie. De franchisedekking van je huurauto zit ook bij deze kaart.

Belangrijkste voordelen

  • Zakelijke kredietkaart met 2.500 euro limiet
  • Inclusief 5 (reis)verzekeringen en waarborgen
  • Apart aan te vragen of inbegrepen in het Business Plus Pack

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage72,00 €
Bijkomende kaart0,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselkosten2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu je Visa Business-kaart aanvragen bij Crelan!


Kan ik flexibel terugbetalen?

Nee, dat kan niet bij Crelan. Het openstaande saldo gaat elke keer aan het begin van de maand van je (zakelijke) Crelan-zichtrekening of van je Business Plus pack-rekening.

Hoe volg ik mijn verrichtingen?

Dat kan online op MyCrelan of mobiel op Crelan Mobile of Crelan Tablet. Iedere maand krijg je een overzicht van je recente transacties.