FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Business van Crelan is er alleen voor zakelijke klanten die een Crelan Business Plus-pakket hebben. In dat pakket zitten ook een zichtrekening en een gewone bankkaart. Een tweede titularis of persoon met een volmacht ook een Visa Business-kaart aanvragen.

Eigenschappen

Je uitgaven gaan in één keer van je rekening. Je kunt geen krediet aan deze kaart koppelen of gespreid terugbetalen. Alle gekoppelde kaarten hebben dezelfde voordelen als de hoofdkaart. Je kunt je uitgaven online volgen in myCrelan of myCrelan Pro of in Crelan Mobile.

Limiet en terugbetalen

Met deze Visa Business kun je overal ter wereld betalen en geld afhalen en ze heeft een vrij hoge maandelijkse limiet. Die limiet geldt voor echte uitgaven en voor waarborgen — bijvoorbeeld die voor een huurauto tijdens een zakenreis.

Je kunt geen krediet bij deze Visakaart aanvragen. Gespreid of flexibel terugbetalen is dus onmogelijk. Alle uitgaven gaan iedere keer aan het begin van de volgende maand van je zakelijke zichtrekening. Je krijgt elke maand een overzicht van je uitgaven en je saldo.

Belangrijke voordelen

  • Optionele kaarten voor medehouders

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage72,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselkosten2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Crelan!


Hoe volg ik mijn uitgaven op?

Die kun je online bekijken in MyCrelan of mobiel in de Crelan Mobile-app. Je krijgt ook elke maand een overzicht van je uitgaven.