FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Business van Crelan is er alleen voor zakelijke klanten die een Crelan Business Plus-pakket hebben. In dat pakket zitten ook een zichtrekening en een gewone bankkaart.

Op diezelfde rekening in het Business Plus-pakket kan een tweede titularis of persoon met een volmacht ook een Visa Business-kaart aanvragen. Die kaart heeft dezelfde voordelen als de eerste.

Je kunt alle uitgaven of transacties online volgen in myCrelan of myCrelan Pro. Als je dat liever op je smartphone of tablet bekijkt kun je alles volgen in Crelan Mobile.

Limiet en terugbetalen

Deze Visa Business is wereldwijd bruikbaar en ze heeft een vrij hoge limiet. Die limiet geldt voor echte uitgaven en voor waarborgen — bijvoorbeeld die voor een huurauto in het buitenland.

Alle uitgaven gaan iedere keer aan het begin van de volgende maand van je zakelijke zichtrekening. Je kunt geen krediet bij deze Visakaart aanvragen. Gespreid of flexibel terugbetalen is onmogelijk.

Belangrijkste eigenschappen

  • Maandelijks terugbetalen
  • Inclusief tweede kredietkaart
  • Kredietkaart voor zakelijk gebruik
  • Volg je transacties online of in de app

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage36,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselkosten2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu je Visa Business-kaart aanvragen bij Crelan!


Hoe vraag ik deze kaart aan?

Dat kan alleen in een Crelankantoor. Je vindt het dichtstbijzijnde op Crelans website. In dat kantoor kun je gelijk je Business Plus-pakket openen.