FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Classic van Crelan is een kredietkaart met verschillende verzekeringen en waarborgen. De kaart is natuurlijk geldig over de hele wereld en je kunt je uitgaven online en mobiel opvolgen.

Je kunt een tweede Visa Classic aanvragen op dezelfde rekening in je Performance Pack. Die kaart heeft dezelfde voordelen en de uitgaven gaan ook elke maand in een keer van je rekening.

Deze kredietkaart heeft een ruime standaardlimiet die geldt voor utgaven en waarborgen — bijvoorbeeld die voor een huurauto.

Je kunt je limiet ook verlagen als je dat wil. Als je een hogere limiet wil kun je Crelans Visa Gold overwegen. De limiet ligt daar verschillende keren hoger en je profiteert van een uitgebreider pakket beschermingen.

Verzekeringen

Je profiteert onder andere van een aankoopverzekering en verlengde garantie. Frauduleuze aankopen met je gestolen kaart worden ook vergoed en online aankopen zijn beschermd tegen uitblijvende levering of beschadigingen bij aankomst.

Belangrijkste eigenschappen

  • Tweede kaart op dezelfde rekening mogelijk
  • Kredietkaart met aanpasbare standaardlimiet
  • Inbegrepen pakket verzekeringen en waarborgen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage36,00 €
Bijkomende kaart36,00 € (vanaf de 3de kaart)
Uitgavenlimiet1.900,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselkosten2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu je Visa Classic bestellen bij Crelan!


Kan ik gespreid terugbetalen?

Je uitgaven gaan aan het begin van de maand in een keer van je rekening. Je kan niet in stukken aflossen.