FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Gold van Crelan is een uitgebreide kredietkaart met een ruime maandelijkse standaardlimiet. Die geldt onder andere voor uitgaven en voor waarborgen zoals die voor een huurauto. Als je wil kun je je limiet laten verlagen.

Eigenschappen

Deze kaart zit bij Crelans Excellence Pack. Als je dat pakket als gezamenlijke rekening opent kan je partner ook een Visa Gold krijgen. Je kunt de kaart ook apart aanvragen. Je moet wel een rekening hebben bij Crelan. Dat kan een losse zichtrekening zijn.

Verzekeringen

Je profiteert met deze Visa Gold van een reisannulatieverzekering en je bent beschermd tegen verloren bagage en vertraagde vluchten. Daarnaast kun je medische bijstand krijgen en als je je huurauto met deze kaart betaalde beperkt Crelan je franchise bij een ongeval.

Tot slot zijn alle aankopen die je met deze kaart betaalt verzekerd tegen beschadiging of tegen uitblijvende levering. Dat geldt voor uitgaven in fysieke en in webwinkels. Je profiteert ook van verlengde garantie op elektrische en elektronische apparaten.

Belangrijke voordelen

  • Erg ruime standaardlimiet
  • Inbegrepen in het Excellence Pack
  • Inclusief reis- en aankoopverzekeringen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage52,80 €
Bijkomende kaart52,80 € (vanaf de 3de kaart)
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselkosten2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Crelan!


Kan ik gespreid terugbetalen?

Nee.

Hoe volg ik mijn uitgaven op?

Dat kan online via MyCrelan of mobiel met Crelan Mobile. Je krijgt ook elke maand een overzicht van je uitgaven.