FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visakaart van Europabank is onafhankelijk. Je hebt er geen rekening van Europabank voor nodig. Je kunt ze gewoon aan je eigen zichtrekening koppelen. Je kunt met deze kaart overal betalen en geld afhalen en de kaart werkt ook in webwinkels.

Zelf beheren

Meld je aan op Europabanks website om de eigenschappen van je kaart aan te passen. Standaard werkt ze bijvoorbeeld alleen binnen Europa. Wanneer je je hebt aangemeld kun je die instelling veranderen en je kaart tijdelijk activeren voor globaal gebruik.

Veilig betalen

Je kiest zelf of je online wil kunnen betalen. Standaard kan dat. Als je die functie wil uitschakelen kan dat ook in de online omgeving van Europabank. Je online aankopen zijn veilig dankzij Verified by Visa. Je moet alleen je identiteit bevestigen met Itsme of je digpass.

Hoe aanvragen?

Volg de link hieronder en vul het formulier in. Je kunt je gegevens manueel invullen of met je eID of de identificatieapp Itsme. Als je liever langsgaat bij Europabank kun je op dezelfde website een afspraak regelen in een kantoor in de buurt.

Belangrijke voordelen

  • Veilig online kopen
  • Makkelijk beheren in je profiel

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Geldopname2,50 € + 1,00 % (min. 4,00 €)
Wisselkosten1,60 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Europabank!


Contactloos betalen

Om contactloos te kunnen betalen moet je je kaart eerst activeren door een manuele transactie uit te voeren. Als je de betaling voldoet door je kaart in een betaaltoestel te steken en je pincode in te geven is contactloos betalen geactiveerd.