FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De klassieke Visa van ING is een degelijke kredietkaart waarmee je overal kunt betalen en geld afhalen. Er zitten een paar verzekeringen bij zodat je aankopen veilig zijn en je kunt je transacties opvolgen in de mobiele app.

Het enige dat je wel moet hebben om deze kredietkaart aan te vragen is een ING-zichtrekening. Daarnaast moet je volwassen zijn.

Veilig kopen

Online aankopen zijn bij deelnemende internetwinkels beveiligd door Verified by Visa. Je aankopen zijn ook verzekerd tegen slechte of uitblijvende levering.

Daarnaast ben je beschermd tegen ongevallen tijdens reizen met een openbaar vervoermiddel. Je moet de reis wel volledig met deze Visa Classic betalen om aanspraak te kunnen maken.

Je kaart beheren

Je kunt je transacties opvolgen en de eigenschappen van je kaart aanpassen in Home’Bank of in ING’s mobiele app. In Home’Bank kun je ook de limiet van je kaart limiet verhogen of je kaart blokkeren als je ze verloor of ze werd gestolen. Je krijgt automatisch een nieuwe.

Belangrijkste eigenschappen

  • Complete kredietkaart
  • Je hebt een ING-zichtrekening nodig
  • Inclusief reis- en aankoopverzekering

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage27,00 €
Uitgavenlimiet2.000,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname6,00 € + 1,00 %
Wisselkosten2,00 %

» Bezoek website


> Nu een Visa Classic-kaart aanvragen!


Kan ik flexibel of gespreid terugbetalen?

ING sluit de uitgavenperiode op het einde van elke maand af. Aan het begin van de volgende maand gaat het saldo van je zichtrekening.