FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Classic van Keytrade is het eerste jaar gratis. Je kunt 1.250 euro per maand uitgeven en er zit standaard een Safe Online-verzekering bij. Spaar daarnaast punten bij ieder gebruik en ruil ze in voor kortingen en promoties.

Kaart is gratis bij regelmatig gebruik

Deze Visa Classic is het eerste jaar gratis. Daarna blijft ze gratis als je ze minstens 12 keer per jaar gebruikt. Betaal je minder dan 12 keer per jaar met je kaart, dan kost ze 25 euro per jaar.

Verzekeringen

Bij deze Visa Classic zit standaard de Safe Online-verzekering. Die dekt de internetaankopen die je met deze kaart betaalde. Je bent onder andere beschermd tegen schade bij levering of wanneer je bestelling helemaal niet wordt geleverd.

Wil je meer verzekeringen, zoals een bijstandsverzekering, een reisannulatie- of onderbrekingsverzekering of een verlengdegarantieverzekering, bekijk dan de Visa Gold-kaart. Die kost 50 euro per jaar en heeft een limiet van 5.000 euro.

Spaar&Pluk

Houders van deze kaart sparen 1 punt per 25 euro die ze met hun kaart betalen. Heb je 5 punten of meer, dan krijg je een bon van 5 euro of een veelvoud daarvan. Die kun je dan weer inruilen voor promoties en kortingen bij deelnemende partners.

Belangrijkste eigenschappen

  • Inclusief Safe Online-verzekering
  • Punten sparen voor kortingen en promoties met Spaar&Pluk
  • Eerste jaar gratis, daarna gratis bij meer dan 12 verrichtingen per jaar

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart25,00 €
Uitgavenlimiet1.250,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname1,00 % (min. 2,50 €)
Wisselkosten1,40 %

» Bezoek website


> Nu je Keytrade Visa Classic aanvragen!


Welke aankopen dekt de Safe Online-verzekering?

Je bent verzekerd tegen verkeerde of beschadigde leveringen en tegen niet-leveringen. De verzekering dekt onder andere leveringen van producten die niet overeenkomen met het bestelformulier. Ook beschadigde of onvolledige leveringen vallen hieronder.

‘Niet geleverd’ bekent: niet binnen de 90 dagen na afschrijving van je kredietkaart. De datum van afschrijving vind je op het uittreksel of de uitgavenstaat van je kaart.