FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze Visa Gold van Keytrade Bank is ideaal als je vooral online koopt of als je veel reist. In allebei de gevallen profiteer je van de inbegrepen verzekeringen.

Je moet deze kaart een aantal keer per jaar gebruiken. Als je ze in de kast laat liggen rekent Keytrade Bank een vergoeding aan.

Je kaart beheren

Je kunt de instellingen van je kaart zelf beheren. Dat doe je in Keytrades beveiligde webomgeving of in hun app. Je kunt onder andere kiezen in welke landen je wilt kunnen betalen en hoeveel je die maand kunt uitgeven.

Verzekeringen

Je on- en offline aankopen zijn beschermd tegen schade en diefstal. Ook als je niet of slecht geleverd worden ben je beschermd. Je profiteert ook van verlengde garantie en van bescherming tegen een overval na een geldopname.

Daarnaast ben je verzekerd tegen ongevallen op reis en je krijgt reisbijstand. Je bent ook beschermd tegen geannuleerde of onderbroken reizen en tegen ongemakken zoals vertraagd of geannuleerd vertrek of verloren gegane bagage.

Belangrijkste eigenschappen

  • Kies je eigen limiet
  • Goed verzekerd op reis
  • Je aankopen zijn beschermd

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 € / 50,00 €/ 5.000,00 €
Uitgavenlimiet3.000,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname0,00 € ( zone Euro sinon payant )
Wisselkosten1,40 %

» Bezoek website


> Vraag nu de Keytrade Bank Visa Gold aan!


Goed om weten

Iedereen ouder dan 18 die zijn domicilie in België heeft kan deze Visa Gold van Keytrade aanvragen. De uitgaven gaan elke keer aan het begin van de volgende maand van je rekening.