FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Business Gold is een zakelijke kredietkaart met een ruime limiet. Je kunt gratis extra kaarten aanvragen. Die kun je ook voor privé-uitgaven gebruiken. Je profiteert van inbegrepen verzekeringen.

Alleen in een pakket

Deze Visakaart krijg je bij het Business Pack Plus. Je kunt een tweede Visa Business Gold of prepaid aanvragen op dezelfde rekening en je kunt een Mastercard Gold of prepaid krijgen voor je privé-uitgaven.

Inbegrepen dekkingen en verzekeringen

Je profiteert van een reisongevallenverzekering en personenbijstand en als je je kaart in het buitenland verliest of ze wordt daar gestolen valt je eigen franchise weg.

Integratie met boekhoudsoftware

Je uitgaven gaan elke maand in één keer van je rekening. Je kunt de samenvatting van die uitgaven omzetten in een CSV- of een CODA-bestand. Dat bestand kun je importeren in je boekhoudsoftware.

De belangrijkste voordelen

  • Met reisverzekering en personenbijstand
  • Gratis tweede kaart op je professionele rekening
  • 1 Mastercard Gold of prepaid voor je privé-uitgaven
  • Exporteer uitgavenoverzichten voor je boekhoudsoftware

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage70,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu je Belfius Visa Business Gold aanvragen!


Smart Delay

Als je dikwijls vliegt heb je wel wat aan Smart Delay. Je krijgt direct een melding als je vlucht vertraging heeft of wanneer ze is afgeschaft. Als je vlucht meer dan twee uur vertraging heeft kun je gratis in meer dan 1.000 luxewachtruimtes wereldwijd terecht.