FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Business Gold van Belfius is een zakelijke kredietkaart met een ruime maandelijkse standaardlimiet. Je kunt verschillende extra kaarten krijgen voor zakelijk en privégebruik. Daarnaast profiteer je van inbegrepen verzekeringen en andere voordelen.

Alleen in een pakket

Deze Visakaart zit bij Belfius' Business Pack Plus. Je kunt ze niet los aanvragen. Je kunt nog een kredietkaart aanvragen op dezelfde zakelijke rekening en je kunt een kaart bestellen die je voor privé-uitgaven gebruikt. Je kunt er contactloos mee betalen en je beheert ze online.

Verzekeringen

Houders van deze zakelijke kredietkaart profiteren automatisch van een reisongevallenverzekering en personenbijstand en als je je kaart in het buitenland verliest of ze wordt daar gestolen valt je eigen franchise weg. Kijk voor alle dekkingen en voorwaarden bij Belfius.

Andere voordelen

Je kunt een samenvatting van je uitgaven omzetten in een CSV- of een CODA-bestand. Dat bestand kun je importeren in je boekhoudsoftware. Daarnaast kun je contactloos betalen en als je zakelijke vlucht vertraging heeft kun je in verschillende wachtruimtes terecht.

Belangrijke voordelen

  • Inbegrepen verzekeringen
  • Integratie in je boekhoudsoftware

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage90,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,50 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Belfius!


Noodkaart

Als je je kaart in het buitenland verliest en je voldoet aan verschillende voorwaarden kun je een vervangkaart krijgen of een voorschot in cash.