FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard Business Silver van BNP Paribas Fortis is een kredietkaart waarmee je zakelijke onkosten zoals hotel- of restaurantrekeningen of informatica-uitgaven zoals computers of tablets kunt afrekenen. Je hoeft dan geen bonnetjes te bewaren.

De kaart heeft een ruime standaardlimiet die je zelf of in een BNP-kantoor kunt (laten) aanpassen. Elke maand krijg je een overzicht van je zakelijke uitgaven. Dat saldo moet je in één keer betalen. Je kunt niet gespreid of flexibel terugbetalen.

Inbegrepen verzekeringen

Je profiteert onder andere van een aankoopverzekering en als je goederen bestelt in een webwinkel zijn die beschermd tegen slechte of verkeerde levering. Daarnaast kun je je werknemers ook een Mastercard Business Silver geven. Je bent gedekt tegen kaartmisbruik.

Als je regelmatig op zakenreis gaat zijn jij en je bagage beschermd tegen vertragingen en gemiste aansluitingen en je geniet met deze kaart van reisbijstand. Tot slot ben je met de Mastercard Business Silver gedekt tegen schade aan een huurauto.

Belangrijkste voordelen

  • Ruime standaardlimiet
  • Inclusief aankoop- en reisverzekeringen
  • Los of in een zakelijk pakket verkrijgbaar

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage51,00 € (zonder pakket)
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,60 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij BNP Paribas Fortis!


Goed om weten

Je kunt deze kaart toevoegen aan je digitale portefeuille zodat je makkelijk met je smartphone kunt betalen. Daarnaast is de kaart standaard geactiveerd voor gebruik in het buitenland.