FR

Jeroen Geuens

Kredietkaarten.be bespreekt onder andere de belangrijkste Visa-, Mastercard- en American Express-kaarten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze businesskaart is handig als je er op zakenreis hotelrekeningen, restauranttickets, vervoersbewijzen en dergelijke mee afrekent. Je hoeft dan geen bonnetjes te bewaren.

Alle professionele uitgaven die je doet komen in het maandoverzicht dat je krijgt en zijn zo makkelijk in te boeken als beroepskosten. Je moet de maandrekening wel meteen voldoen. Interest ben je niet verschuldigd.

De Visa Business Silver is duurder dan de Visa Business Blue, ook een zakelijke kredietkaart van BNP Paribas Fortis. Dat komt doordat de Silver-versie meer is dan een betaalmiddel. Je hebt er meteen uitgebreide bijstand bij voor het hele gezin op reis.

Je bent onder meer verzekerd voor hulp en repatriëring bij ziekte of een ongeval in het buitenland. Maar let op, deze kaart kent geen standaard garantie op aankopen zoals veel normale particuliere kaarten. Wel krijg je kortingen op reizen, evenementen en aankopen via Spaar & Pluk en Mijn voordeel.

De kaart is er tot slot ook in een Mastercardversie. Een zichtrekening bij dezelfde bank is niet verplicht.

De belangrijkste voordelen

  • Handig betaal- en administratiemiddel voor op zakenreis
  • Inclusief uitgebreide bijstand voor het hele gezin
  • Kortingen op reizen, evenementen en aankopen via Spaar & Pluk en Mijn voordeel
  • Limiet van 2.500 € kan op aanvraag worden verhoogd
  • Gespreid betalen eventueel mogelijk via Optiline-kredietcontract

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage46,00 €
Bijkomende kaart46,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten1,60 %

» Bezoek website


> Vraag de Visa Business Silver aan bij BNP Paribas Fortis