FR

De Business Pro-rekening van KBC is een zakelijke rekening voor eenmanszaken of voor ondernemers met een groter bedrijf. Je krijgt er een privérekening bij, een debetkaart en een onbeperkt aantal verrichtingen. Bankier makkelijk via KBC Touch en KBC Mobile.

Zakelijk en privé gescheiden

Als je deze Business Pro-rekening opent kun je een gratis Plusrekening aanvragen. Als je al een Plusrekening hebt wordt die gratis nadat je deze zakelijke rekening opent, anders kun je een Plusrekening openen en KBC Live om korting vragen.

Debet- en kredietkaarten

Je krijgt sowieso een debetkaart waarmee je je dagelijkse zakelijke uitgaven kunt betalen en je kunt bijkomende kaarten aanvragen. Er zit geen kredietkaart bij deze rekening; die kun je wel apart toevoegen voor een extra bedrag per jaar.

Bijkomende voordelen

Een Business Pro-rekening heeft nog meer voordelen: met KBC's Boostpack krijg je korting op facturatie- en boekhoudsoftware, je kan een marketingpakket met een spaarsysteem en mailsoftware gebruiken, je profiteert van korting bij Unizo en nog veel meer.

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage45,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname0,00 €

» Bezoek website


> Nu je KBC Business-rekening openen!


Moet ik een zakelijke rekening openen?

Als je een vennootschap hebt wel. Eenmanszaken kunnen hun privérekening in principe ook als zakelijke rekening gebruiken. Een zakelijke rekening wordt wel aangeraden om privé- en zakelijke uitgaven te scheiden.