FR

Revolut Business is geschikt voor kleine(re) ondernemingen of voor grote bedrijven. Je kan de rekening openen in meerdere valuta waardoor je betalingen kunt ontvangen in de lokale munt. Daarnaast helpt de app je uitgaven te beheren en je kunt virtuele en fysieke betaalpassen aanvragen.

Wereldwijd betalen en ontvangen

Doordat je je rekening in meer dan 25 valuta kunt openen kun je betalingen ontvangen in lokale munteenheden. Daarnaast kun je met 1 klik internationale betalingen uitvoeren én in de app kun je betalingen goedkeuren of limieten instellen.

Optimaal betaalgemak

Met Revoluts virtuele en fysieke betaalkaarten kun je overal betalen en betaald worden. Daarnaast behoud je het overzicht van inkomende en uitgaande betalingen in de appen je kunt betaalverzoeken maken via QR-codes of links om inkomende betalingen te vergemakkelijken.

Extra handigheden

Beheer de uitgaven van je team met 1 klik en stel rechten in in de app. Je kunt geautomatiseerde betalingen instellen en Revoluts app koppelt automatisch bonnetjes aan de juiste uitgaven zodat jij minder tijd aan je boekhouding moet spenderen.

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Geldopname2,00 %
Wisselkosten0,40 %

» Bezoek website


> Nu Revolut Business Basic aanvragen!


Geautomatiseerde facturatie

Facturen kun je makkelijk maken en versturen, online of mobiel. De app herkent inkomende betalingen en koppelt die aan de juiste factuur.