FR

Met de standaardrekening van Revolut kun je geld sturen en ontvangen in meer dan 29 valuta. Daarnaast profiteer je van virtuele en fysieke betaalkaarten en op werkdagen haal je geld af zonder bijkomende kosten. Verder kun je in binnen- en buitenland kosteloos geld afhalen.

Internationaal betalen

Betaal en ontvang bedragen in meer dan 29 valuta. Handig als je wil besparen op wisselkosten. Er is altijd wel een munt die past bij je ontvanger. Overschrijvingen zijn trouwens altijd gratis tussen Revolutrekeningen, ongeacht waar ter wereld je bent.

Virtuele en fysieke kaarten

Betalen kan sowieso met de virtuele kredietkaarten. Koppel ze aan de wallet in je telefoon en je kunt direct mobiel betalen. Als je daarnaast een fysieke kopie wil voor noodgevallen kan je die eenvoudig bestellen. Je betaalt alleen verzendkosten.

Beleggen in aandelen en metalen

Met de Standardrekening kun je 1 keer per maand kosteloos handelen in meer dan 2.000 aandelen of ETF's. Daarnaast beleg je makkelijk in grondstoffen zoals goud, zilver, platinum en palladium. Beleg alleen met geld dat je kunt missen en onthoud dat dat een risico inhoudt.

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Geldopname0,00 € (tot 200 per maand of 5 opnames)
Wisselkosten0,00 % (tot 1.000,00 €, daarna 0,60 %. 1,00 % buiten de markturen.)

» Bezoek website


> Nu een Revolut Standard-rekening openen!


Revolut voor jongeren

Voor 6- tot 17-jarigen is er Revolut <18. Je kinderen krijgen hun eigen rekening, app en betaalkaart om met geld te leren omgaan.